Friday, October 4, 2013

Nuffnang FoodFest sape sape pon boleh pegi

salam =)

rmi nuffnangers g event ni x? Nuffnang FoodFest kat Atrium , Sunway Pyramid :)



aku register tp xdpt pegi..5th Oct (sabtu) aku anta Swimming team uni aku lawan sukan antara IPTS kt INTI University College..hukhuk..kalau x blh mkn free dari kol 3 pm - 10pm..haaaa...

yg penting diorg asingkan booth Halal ..dan Non Halal...sape2 pon blh g event ni..yg penting kene tweet tweet gitu..ok, happy wikennnn...mood suam2 kuku sbb dah sabtu ke 4 kene koje t__t

5 comments:

anak Wan Salleh said...

tak pergi. sunway area bukan kawasan jajahan i hehe

mama tisya said...

tk pegi gk sbb cabel utk powerbank mana ntah ilang so aku nk charge powerbank utk bw tk dpt...kn dk tweet2 bateri cpt abis...kn tk dpt free...heheh...

Nad MamaZN said...

Tak pegi sbb nak p cuti2 malaysia wee! :)

IntaNBerliaN said...

ada gak baca emel tp x g pun... jauhhh... hihii

AkuBiomed said...

Memang best kerana dapat pergi dan makan percuma dengan tw(eat) sahaja.