Thursday, October 10, 2013

Bila Sabar dibalas yang manisss

 salam =)

Smlm rasa happy sgt2..antara yg membuatkan aku happy, bile mase maghrib Umar solat sendiri tanpa aku memekik telolong suruh dia..punye excited smpi aku wasap mr apai dan amik gmbr senyap2 .. mr apai pon buat icon T_T ..alhamdulillah..kene doa byk2 biar lembut hati anak2 ni bersolat..mamapapa pon kene improve bykkk :'(


 

sebab yg lain yg buat aku amat2 happy adalah ...emm...blm ready nk citer kot..biar aku simpan sorg dulu..tapi mmg berkat kesabaranlah..xsangke tinggi jugak sabar aku nih...xyah buang mase melayan merajuk2, rase dendam,mrh2 ni..buang mase..heheheh

oh, gmbr bwh ni aku ltk kt insta aritu..skg ni lg suke update kt insta lah..nape tah...jarang sgt ape yg aku update kt insta aku share trus ke fb..rase malas nk update trus kt fb..bak kate sorg kwn aku..penatlah nk Like 2x zt...aku dh like kt fb ..like kt insta lagi...hahahahaha...elloo my pren, i x soh pon u like 2x yeee...notty yuuuuu! sbb rmi je kwn2 kt fb yg xde insta..so, klu aku nk share ape2 yg best kdg2 aku share sekali ke fb..


hmm, dari hasil seni anak2 ni blh bace sket personaliti diorg nikan..mcm Umar, die imaginasi mmg tinggi..abstrak btol drawing die..bile tnye,nape kaler biru2 blkg tu..die ckp tu fluffy clowd..hah, trus mak diam ;p ..Maryam plak, mmg die ni teliti sket orgnye..utk bdk 3thn 10 bln..kire kemas la kan die kaler tu..xblh silap sket, sure die koyak n buang trus drawing tu..haaa..emo ye yuuu

oklah, happy longgg wiken..wiken yg dinanti2kan..dan slmt hari raya korban!! inshaaAllah, thn ni ade rezeki sket..blh kami share buat korban dgn family yg lain :D , xsabo!

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

~ana~ said...

insta aku dah xleh nak link dgn fb..apa kehal ntah..hari tu ok je...terpaksa buat rajin update asing2...hahahaha...

alhamdulillah ko buat korban thn ni ye..moga rezeki korang sekeluarga makin murah..:)

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah...
Apapun berita gembiranya tu
Kami pun tumpang hepi sama ;)
Seronok tgk kwn2... ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

pandainyaaaa

Lily@MamaZaraZareef said...

sukenye tgk perkembangan anak zety...so touching tgk anak 6 tahun dh pndai solat sndiri..n maryam plak, mmg kemasssss sgt lukisan die tuh..kalah kakak zara ok..T_T

anak Wan Salleh said...

berite gembira.. i whatsapp u ok hahaha

hazlina azmi said...

alhamdulillah..gembira tgk anak awk...Blogwalking..jom kita bertukar2 link…and follow each other
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

watyz said...

alhamdulillah.. touching nye la hai..
selamat hari raya aidiladha..

LYAfrina said...

alhamdulillah...

eyh..samar..lya suka updateinsta gak..terus link ke FB.. tp y link ke FB, bkn smuamde y di update la.. biasa klo pic lya tergedik tu..xdla link ke fb..malu..hehe

salamaidiladha dear...
eyh..lupa..polo insta lya ye --> lya_afrina