Sunday, October 20, 2013

Family time and tengok Mickey Mouse Magic Show :D

salam =)

Sabtu lepas adalah sabtu last utk training CISSP (course utk security computer lah lebih kurang) , punyelah happy!! pasni ari sabtu aku dah kembali..dok umah family time! yeayyy.. apepon, positifnye, bertmbhla sket ilmu2 di dado nikan..byk gak ilmu2 baik & 'jahat' kitorg bljr..manade ilmu tu jahat kan.., 'jahat' tu maksudnye keje2 hackers la..nk merompak ke, nk curik password ke..hahahaha..best gak bljr bende2 camtu ;)

Then ari ahad, hari perjanjian dgn anak2 nk bwk g tgk magic show mickey mouse kt klcc .. kitorg tgk kol 11 pagi..dah mcm rombongan tadika dah , kitorg, cousins mr apai  dgn anak masing2..riuh rendah ...Umar mule2 tu mcm boring sket, bile kuar princess2 tu lglah die xminat..tp time magic2 best & adventerous sket die sukelah..kalau Maryam plak, adeh minah nih...die nk naik stage! siap marah2 kenape Goofy x amik die naik stage! sbb mmg diorg ade panggil budak2 yg dok depan2 tu naik atas pentas ..puas mujuk dia..kitorg dok tgkt atas,mmg jgn hrp lah bdk2 nk naik stage..(tiket depan2 tu mak aihh rege..) apepon, anak2 mmg happylah, show diorg me'rewind' kan bdk2 ni mase kt disneyland HK tu..cume kalini diorg focus magic-magic lah..

5 kanakkanak sudah cukup membuatkan kitorg larik sane larik sini ;p


show die siap ade break 15 minit pastu smbg blk, hehehe..sempatlah kuar jap tgk2 bazar diorg..dan kitorg berjaye utk x beli ape2.hahahaha.anak2 pon x mntk ape2..napetah diorg, pelik aku.hahaha (gelak jahat) sebenanye aku geram jgk tgk brg2 die..tapi xpelah..dah ade yg disneyland punye jadilahhh

mugs ni comel!
abis show dlm kol 1 dan kitorg lunch same2 and pas lunch masing2 berpecah ikut plan masing2..jln2 jap kt klcc..pastu balik..hmm, seronok tgk anak2 tertido penat dlm keta :') ..klu ade rezeki lebih lg, kite family day out lg ye ..alhamdulillah, wiken yg best!

ade budak rembat sliper satu, terus pakai plak tu






11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy moment

~ana~ said...

best nya..:)

mama tisya said...

aku aritu tgk gk show ni kot ingt nk bw tisya pi tgk..tp bila tgk tiket tu rs mhl gk..hehehe..sure sronok bw ank2 tgk show kn

anak Wan Salleh said...

apesal baju checkers ni cantik ni

anak Wan Salleh said...

apesal baju checkers ni cantik ni

zety said...

yup anum, indeed :)

;D tq ana!

ye erryn,mase tgk rege aritu mmg gulp jugaklah, tp kumpulan papa-papa ni nk banjer kitorg wokeh je,kih3

mira, it's surisara!best3!

Nora Karim said...

wah seronoknya... ^_^

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Seronok nyer ...

Sidratul Muntaha said...

budak2 tu rajin tgk kartun ape daaa kat umah?
tu psl depa tak minat la..
budak2 ni kan minat benda2 berkaitan dgn kartun yg depa selalu tgk
klu tak
selamat jugak poket
ekekkee

zety said...

yup nora, sonok!

hehe,mamanye yg excited kot Hani

ayu - tulah..idoknye diorg tgk mickey mouse nih..tgk pon time lagu clubhouse tulah..lagi2 Umar,mmg bolayann

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye budak2 tu layan mickey mouse n the gang..maryam ni berani tol budaknye suke naik pentas ehh...hehehehe