Saturday, February 2, 2013

Alhamdulillah banyak pulak order oreo cheesecake nih

salam =)

Rezeki yg x disangke2 golek2 dtg nih...mule2, menang RM100 voucher dari butik EDZ, diorg wat contest kt insta , komen yg menarik akan mng..mcm biase aku komen style rhythm lah,hehehe..pastu menang komen kt fb jugak kat The Celove page yg aku bli shawl tu..dpt adiah 2 tones shawl yg aku suke sgt tuh..(tp malehnye nk iron oiiii) . happy btol dpt 2 adiah nih sbb mmg tgh hunting dress/blouse baru kt EDZ ni..save bykk dh kt situ, hik3..alhamdulillah!

lopeh tu..xdisangko2..ciskek oreo den ado org nk order! umang aiii..happy den gilo2 nih,hahahaha..alhamdulillah, setakat bulan Jan dan awal Feb nih, dh dpt 3 tempahan ..syukur2 ;) .. tp baru2 ni dpt idea nk ltk buah strawberi dan kiwi as toppings..looked yummeh & siyes sedapgile klu ltk buah! buat spesel dan utk testing family aku + kek bday makhajjah ku..sapelagi nk jd mangsa test kek aku selain family kan?kan? hahahaha


nk jadikan citer nih lagi best, mr apai yg baru blk outstation bwk pulang biskut oreo free plak, wahhh..org2 epot tu mcm tau2 je aku mmg buat oreo ciskek! aritu dah free creamcheese 2kg, kalini free 4 packs biskut plak..alhamdulillah2x!




bwh ni customer yg order xmenyempat2 nk amik gmbr full cake, seb bek smpt snap baki ;)



ohye , ade jugak kwn2 yg tnye rege kek nih..sebenanya aku buat ni mule2 suke2 je..tp bile ade kwn kate nk order, mulela gelabah nk kire kos sumer,ihihi..tp aku percaya, klu buat/masak dgn penuh kaseh syg, minat dan ikhlas..mmg terpancar kesedapan mknn itu..inshaa Allah! xde yg lbh best dari kata2/feedback dari kwn2 yg kate kek nih sedap..syukur & tqvm utk insan yg sudi share resepi nih..aku ade alter skit2 ;)

berminat nk order ke? hehehhe..blh emel2 i yer nk tnye rege dan method of delivery ;) cewahhh
zmarlia@yahoo.com   , fb : zety zainal

14 comments:

mama tisya said...

tahniah atas kemenangan mcm2..tahniah jual dh wat bisnes oreo ciskek...aku ada org nk tempah tp disebabkn byk hal, aku terpaksa tolak

Nad MamaZN said...

Wah...
Maju dh ni, alhamdulillah...
Tahniah byk menang
Baju edz bleh tahan gak rege nye
Tp ada voucher, save banyakkkkk =)
Bleh la terjah butik die ek? Hehe

Afne said...

teringin aku nk rasa ciskek oreo ko ni zet..

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye..rezeki mcm2..nway,harap dpt gak rase oreo cheesecake zety satu ari nanti..^_^

LYAfrina said...

alhamdulillah..murah rezeki.. klo dekat, konfem lya order gak

SyaNa said...

syabas bebeh
aku kalo cheese cake kureng sket sbb takut ade rasa2 susu cheese tu

mama_umar_maryam said...

tq kande dinde sumer..muaaxx!

Syida said...

zety!
disebabkan aku telah membaca entry EDZ tu, aku terjebak membeli kat situ.Gigih aku redah dari Shah Alam nak ke sana okeh.

Congrats diatas kemenangan ko.
Akan ku cuba resipi oreo cheese mu itu.

mama_umar_maryam said...

ok x babe dress2 die? diorg buat panjang2 weh..bajet kite ni tinggi2 model kah?hahaha
weh ape ke fb ko syida?

~ana~ said...

alhamdulillah...murah rezeki ko zety, moga lepas ni makin murah lagi la yea rezeki utk ko sekeluarga...amin...

Sidratul Muntaha said...

terbaeklah..
moh kita bukak kedai sama2
ahaha!

LiYa HaNiF :: said...

amboiii syoknya banyak menang.. tahniah2...

watyz said...

alhamdulillah rezeki... kalo dekat dh lama aku order ok... :)

Syida said...

fb aku sama nama blog le: syida mislan sila add.tq