Thursday, February 14, 2013

Jalan Ganu dan majlis nikah adekku

salam =)

klu dulu2,aku slalu dikaitkan dgn PD PD PD ..kalini tema dh tuka, Ganu Ganu Ganu plak,hahaha..gara2 adek2 aku la nih..tp xper, memandangkan aku pencinta sata, kepok, nasi dagang,goreng tepung etc..maka kami relaaaa,hehehehe

kitorg dok 3 mlm kt homestay Ms Mama, 3 bilik tido sume ade ekon, 2 bilik air,ada dapur masak sumer cume rm400 je ..puas hatilah..smpi sane ari jumaat, so godek2 sket hantaran2 adek aku nih..ni le hasilnya;

siap beli bekal mknn sikit2 ditambah dgn bekalan kuih & makanan dek family adek ipar aku, bagus btol hospitality diorg nih..sweeet sgt! mknn pon sweet2 n sedak-sedak belake!
ni area dapur, ade meja makan, luas mmg..
ni living hall

majlis nikah start kol 11.30 smpi kol 12 gitu..tererlah Pakli (panggilan adek aku) , sekali lafaz n sah jadi suami Aisyah :)
happy mom & sistah ..lapor pon ye jugak ;p
kemain boipren i dok meja pengantin ;p
hantaran dr pihak perempuan
rombongan hantaran,x rmi pon, kami adek badek & kwn2 adek aku
ladies in the family, yg tudung pink tu wife adek aku no 3 yg kawen aritu
aaaaa...suwiittt
welcome to the family Aisyah :D

pas abis majlis, kitorg mmg g jln2 je lah..g tepi pantai , mkn sata, mkn ikan bakar, masuk kelantan,keluar kelantan,hehehe, ate sempadann




so sabtu akan dtg, pengantin akan diraikan kt belah kajang pulak..buat mcm kenduri adek aku aritu jugak, simple saje xde sanding2 ..hehehe.. jd as usual, mak bz sketlah..jemputlah ye klu nk dtg ke kenduri Kajang, Taman Jasmin, gimme a call yah ;)


10 comments:

Gieyana said...

tahniah utk adek ko..selamat pengantin baru..ouchhh..bestnyer g Ganu..:-)

Nad MamaZN said...

tahniah dpt adik ipar ;)

mintak maaf awal2 sbb tak dpt dtg kenduri sabtu ni, papazakwan ada hal huhu! apa2pun, moga majlis berjalan lancar dan dipermudahkan segalanya...
thanks sbb jemput :)

mummy_ayu said...

alhamdulillah..selamat dah..
congrats& selamat pengantin baru untuk adik zety!!..emm..seronok nya..smbil2 gie wedding leh jenjalan..best best!!

watyz said...

alhamdulillah... dh selesai... tp jeles kemain makan sata bagai ek... heehhe... nak jugak ler... hehehhe

~ana~ said...

alhamdulillah dah selesai semua nya...esok erk zety kenduri belah ko? insyaallah kalau xde hal, nnti kami sampai...

lia said...

ate bertambah lagi la yer ahli keluarga he3...

syok la makan, makan, makan kat tganu yer dok?

Syida said...

tahniah dpt adik ipar baru!

Lily@MamaZaraZareef said...

Dkt2 je majlis adik2 zety kan..:-)..nway, nampak besh jalan2 ganu..puas makan eh..bila2 cuti pjg nak masuk ganu gak la..hehe

ieda immi said...

selamat pengantin baru buat adik , adik ..
cantik dan selesa homestay tuu .. senang kan skrg semua homestay dah banyak kelengkapan dia .. ;)

sambil hadiri majlis kawin sambil jalan2 bawa anak2 mandi pantai ... memang syok ! ;)

MrS. F!zA said...

cantik pngantin..kakak pengantin pon kemain suweeet lg bershawl..i like!