Monday, February 11, 2013

Voucher rm100 dari EDZ buat beli dress pujaan hati

salam =)

pusing2kan pinggang kanan ke kiri nk betulkan urat2 pinggang dan tulang pungkok .. pehhh lame btol duduk dlm kete mmg aku sakett pinggang .. apepon, syukur padaNya,majlis pernikahan adek aku no 2 dgn pasangannya berjln lancar..alhamdulillah..hospitality dari keluarga org Besut nih sgt2 best..bekalan makanan x putus2 utk kitorg 1 kuarge yg dok kt homestay..nnt aku citerla sesikit ye..

ni saje nk update ape yg aku beli hasil dari menang voucher rm100 kt edz boutique..lagi best butik ni kt bandar baru bangi je, mmg aku blh slalu singgah ;p ..dan aku aim utk bli dress kt bwh nih, suke sgt10x material dia..lembuttt, xyah iron, x lekap kt badan :D



p/s: adeke bile budak2 ni tgk gmbr ni dia kate ni mama, ish3..;p  ,klu ade yg nk tau klu aku pki camne..jawabnye sebijik mcm model atas ni, shawl je lain ,kui3...larikkkkkkkk

11 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

dpt byg zety yg pakai,kompem cun melecun cm model tu gak..^_^

~ana~ said...

lepas ni mana tahu EDZ ambik ko jadi model kan...hehehe...

SyaNa said...

haah la mula aku ingat pic ko beb
hehee nnt da beli tayang2 ek
nk tgk

Syida said...

aku da beli! muahahahaaa

mama_umar_maryam said...

aduh lily..kembang2 idong ni hah ;p

ana - kih3,cian tokey butik ni kang xlaku plak

syana - hahahaha,dh bli dah,aku size L T__T

syida - hoi same plak ;p

Anonymous said...

Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide
credit and sources back to your blog? My blog
site is in the exact same niche as yours and my users
would definitely benefit from some of the information you present here.
Please let me know if this ok with you. Cheers!

Also visit my page very nice web site
Also see my page > 1 hour payday loans

watyz said...

eh.. bkn zety ke?? ingat kan zety dh pakai baju tu. seb bek x ckp.. waaa.. dh jd model.. ekekekkk

CHeeSYaNa said...

Suke baju ni.. tunjuk gambar OOTD pls!

mummy_ayu said...

ah ah..sweet jer...ada la iras2..

MrS. F!zA said...

eh cntik lah baju ni..serius..nmpk suweet tang tali kt pggang tu..

Anonymous said...

buy ativan cope ativan withdrawal - ativan vs xanax which is better