Tuesday, February 5, 2013

Kalini pegi ngaji pakai tudung

salam =)

kande dinde..ade jgk yg senyap2 tnye aku aritu..eh Maryam g ngaji x pki tudung ke?? hihihihi..bukan camtu sayanggg..camni citernye, yg aritu aku up en3 gmbr Maryam g ngaji tu , mmg accidentally die pegi kelas iqra' tu..menonong je die masuk madrasah ..tapi utk 2nd day dan 3rd day semalam, aku dh pkikn tudung elok2 ler..wpon senget benget terkepet sumer adelah, hehehee..

sejak Maryam g ngaji nih, aku asekle up gmbr diorg berdua nih..mmg mak2 sungguh cpt touching aku nih T__T

penyejuk hati mamapapa , Umar & Maryam =)

3rd day

2nd day
tgk Maryam xmo senyum dah, Umar dh mcm nk g haji,hehehe

p/s: ade yg kate mcm muke anak2 bosnia anak2 nih :D , syukur dgn anugerah Allah nih..smer anak2 kt dunia nih pemberian Dia cantik2/ensem2 belaka kan.. mmg ada beberapa doa/ayat aku amalkan mase preknen..nk di share kah? next entry inshaa Allah :)

19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sejuk tgk muka dua org nie

MRS. K said...

maryam mata booolatt.. abang ikut muka ayah die

watyz said...

comelnye maryam pakai tudung... umar & maryam.. jd lah anak penyejuk mata & hati mama n papa yer... inshaa Allah... amin....

AdanyaKauUntukku said...

permanently maryam dah pegi lah yek
waaaaaaa bagosnya....
mesti dia baik2 je ngan ustazah tu kannnn

Nad MamaZN said...

comey2 belaka.... =)

~ana~ said...

comel lote...:)

Gieyana said...

Cutenyer...:-)

ieda immi said...

aah mata bolat ! ..
suke tgk .. ;)
budak2 nie kalau bertudung lagi lah comel kan ;)

Nory Zoulkefle said...

comeyynyer...putih melepakk

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sggggt cute n ecem...
sejuk mata mandang, sunggohhhh!

Sidratul Muntaha said...

ahaha
samalah mcm ank2 ipar aku
seme kate muka bosnia la
monggolia la
tpi maryam ni mmg muka kacuk ebtul
takde muka jawe lansung!
ekekeke

Lily@MamaZaraZareef said...

mmg mcm muka bosnia esp gmbr yg first tu..hehe..nway,maryam memang sgt cumel pakai tdg..^__^

masz14 said...

i nak komen pasal org yg cakap pi ngaji tak pakai tudung ke utk anak 3 tahun bole tak? hahahaha....

LiYa HaNiF :: said...

comel2 belaka.. ^_~

MrS. F!zA said...

maryam cantikk sgt..bukan comel lg dah..terus cantik..mata depa dua beza lah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai comelnyerrrr

LYAfrina said...

comelnyer maryam.. bulat matanya..mmg comel sgt2 lg2 bertudung

sweet nisa said...

Cantik sgt blog akak :)
akak can get legoland tickets for just RM70 for child @ adult one-day pass .Ramai dah beli ngan saya. Boleh la tengok harga tiket murah ni dekat facebook page :

LEGOLAND TICKETS SPECIAL PROMOTION

atau kat blog saya

http://thepurpleroselover.blogspot.com/

thanks!

mama_umar_maryam said...

tq kande dinde sumer *hugs