Monday, February 25, 2013

Mood mempromo produk mariii

salam =)

Mood mempromo produk kwn2 sudah mari...siyesly aku sgt happy tgk kwn2 yg entrepenuer nih..kagum3x! lagi kagum, resign & buat bsnes sendiri..fuhh..semoga 1 ari nnt aku akan ikut jejak diorg jugak, aaminn..




just nk share produk Shaklee ni..pemberian kwn aku Adilah Manaf  yg ada fb page as Shaklee independence distributor ..die bagi ni sbb aku tulis kt blog psl promo produk2 shaklee..kalu ade kande dinde yg try ke, nk tnye ape2 ke..blhla try produk2 shaklee nih..mmg produk nih xperlu diterang lebih2 sbb they are well known & among excellent supplements in the world kan..blh pm adilah tu ye =)

so pd sape2 yg mmg dah gune produk nih maybe blh share kebagusannye..kite berusehe ..segalanya dtg dariNya kan =)..inshaa Allah..aku ade nk try GLA complex nih..nnt dh dpt aku share ye ..

semoga sahabatku dilot terus sukses !!!  

p/s: actually since smlm ade rase down sket sbb terasa dgn somebody..tp hubby & kwn2 baik bagi kata2 smgt & aku bljr utk memaafkan..=) ..cmon zt,cheer up okeh!cheer up!



7 comments:

IntaNBerliaN said...

wah, nampak best je.. saya ada gak guna shaklee ni.. tapi yg vitamin la...

~ana~ said...

aku kena belajar dgn ko la mcm mn nak jd entrepreneur yg berjaya...takat ajar budak2 entrepreneurship pandai sgt tp sendiri nak jd entrepreneur x pandai..hahahah...

AyuArjuna BiGoshh said...

tak pernah try shaklee ni...sedap tak??

MrS. F!zA said...

kita amik ESP milkshake tk pnh try..hehe

Sidratul Muntaha said...

aritu rajin buat shaklee.lelama buat cake jelah..
but still 2 in 1..
shaklee ttp produk terbaek bgi aku

Drama Mama said...

shaklee ni bole makan utk boost milk supply jugak kan? ada dengar tapi tak pernah cuba lagi.

http://twinkywinkystars.blogspot.com

cheeze maz said...

Produk ni mmg terbaik sama macam serbuk cheese cheze maz di www.cheezemaz.blogspot.com