Tuesday, February 26, 2013

Satu terapi juga jumpa kawan baiks

salam =)

1 nikmat dan rezeki juga dpt berjumpa dgn kwn2 yg baik begini. .yg ikhlas kwn dgn kite..yg terima baik buruk kite..yg tidak bersebab utk jd kwn kite..bertegur sape pon ikhlas..arini aku bz setelkan hal2 personal sket, jmpe dgn kwn lame (aku anggap mcm adek aku je) dan aku sgt happy bile tau die nk kawen! congr8s shahrul, happy sgt utk ko shahrul!! budak ni mmg kwn aku time master..till now ..bykk die tlg aku ..

dan arini jgk berjumpe dgn geng2 mase ngajo kt Nilai dulu..mmg dari aku masuk smpi aku resign..inilah kwn yg btol2 dipanggil kwn..umo blkg kire..(aku plg mude hihi) tp kesefahaman dan keterbukaan masing2 terima diri masing2 yg buat friendship kami mmg best! sorang dah keje kt Jeddah, sorg house manager,hehe, lagi 2 org masih di opis yg same..yg bestnyer, house manager aka suri rumah tu adalah maksedare aku!(wife ayahsedare apai) hehehe..

ade hikmahnye jugak sorg tercampak kt Jeddah sbb tiapkali die blk cuti kt msia jap kitorg akan gather2..lagi best, wiken lepas diorg siap p tido kt Lexis ,PD tgalkan anak laki kt umah,hahaha..tp malangnye aku xdpt join sbb clashed dgn makan2 bday adek aku..makhajjah dah booked awal2 aku kene buat ciskek oreo tu ;) ..so, ptg td dptlah minum2 ptg atau lebih kepada melantak sebenanye kitorg nih..minum ptg order butter prawn..apekah??

dpt souvenir FM, brooch & uncang dari Korea ..uishhh, ni yg best blh ngendeng kwn2 kaki jalan! apepon, utk cikta, kak amnah, shiro & shar (sorg lg makmah xde dlm gmbr) , aku sayang kamu semuaaaaaaa



7 comments:

mummy_ayu said...

seronk bila sesekali dapat berkumpul & gather2 mcm nie..memang happening

Nad MamaZN said...

Mmg seronok klu ada kawan camtu ;)

Liza said...

Kwn waktu senang dan susah...best dpr kawan camtu

~ana~ said...

waaaa...best nya kalau sekali sekala mcm ni...bertukar2 cerita, bergosipssss.....release tension kan..

Syida said...

cantek tudung!

MrS. F!zA said...

amboi tudung cantik kemain!

Sidratul Muntaha said...

betul2!
jumpa kawna baik hilang duka nestapa!!