Monday, September 10, 2012

Siapa nak menang tiket Legoland sila join

salam =)

aritu aku ade tulis entry psl tiket legoland free utk kanak2 dgn pembelian biskut captain Munchy's. ade ke yg folo? hahaha..aku mmg beli 2 bungkus lah aritu..saje simpan, kot2 ade rezki nk g situ..save tiket budak2 nih..


kalini ade 1 contest kt fb plak, offer 2 tiket dewasa & 1 tiket kanak2 ..kande dinde blhla try ye, yg slalu2 menang mcm nana ibu damia & the gang ( jeles giler aku) ..mz aka suzi..kak ayu rafikah ..mira ibu emir..ish..ramai lagilahhh..try k korang..aku war2kan je..xdpt apepon..gembira klu dikalangan kwn2 sendiri yg menang ;)

ni link kt fb Ringo BB House tu, senang sgt..Like, Share & Tag 3 orang kawan..all the best kande dinde!!! sharing is caring is loving :)


13 comments:

Anum said...

apa lagi jom sertai

~ana~ said...

Cuba je la..ada rezeki, ada la kan...:)....

Lps ko tlis entry psl biskut captain munchy's tu, terus aku ajak laki aku g beli biskut tu kat giant...hahaha

mummy_ayu said...

ah..ah..seronok tgk diaorg rajin join contest & selalu menang..best..kita tumpang seronok la..Ayu nie malas skt bab contest2 nie..and jarang plak menang...tapi..nie nak try gak..mana tau kan..tq for sharing!

Dkna Abza said...

legoland!!!! huhuu...nak pergi sana gak..

watyz said...

nk try gak!!... :)

MuMMie BeRRy said...

nice info, thanks dear

AdanyaKauUntukku said...

mmg excited nak pegi..tapi date tu..next month pulak..

akak nak gi hujung tahun...hehehhehe

Nana said...

hahah tq tau tag aku
aritu kan aku ada wat statement kt fb
xde ke kontest dapat tiket free legoland..kalau la ada kan bagus haha
nak bayo sendiri nak tcekik tgk regenye

aku try je ada rezeki adalah kan

SyaNa said...

laju2 aku try join
tq 4 the info beb

IntaNBerliaN said...

syok ni kalu dapat tp tu la.. malas nak join sbb xpnh menang.. hahah

ieda said...

gud luck dik

akk x berapa xcited
sbb adik akk dpt 8 tiket 40% diskaun dari maybank, kebetulan dia officer maybank .. maybank salah seorang sponsor legoland kan ..
1 tiket 4 org ..
haaa melopong tgk
simpan duit aje .. ngeh3 .. ;))

Lily@MamaZaraZareef said...

sana sini org cakap psl legoland..kwn2 yg dok jhor pon mostly dah pegi cni..nk beli yg dpt fre tiket utk kanak2 tu lah..nk join contest slalt tk bernasib baik..kekekeke

Deq's Qienz said...

cepat² join u'olls..sy malas nk join slalu tak bertuah pon..hehee