Wednesday, September 12, 2012

Alhamdulillah Menang RM 200 dari Dutch Lady

salam =)

alhamdulillah ya Allah..alhamdulillah3x..mcm ni rasenye ye mng contest kt fb,hehehe (nmpk beno xpnh menang ;p)..selama ni dok 'ngate' kawan2 mcm nana ibu damia, ayu rafikah, suzi mz, mira etc.  asek menang besauuu...syukur merase jugak rezeki Dia 

nilah resepi yg aku pertaruhkan Salmon with White Sauce..gambar yg aku ltk tu adalah gambar 1st try aku..sbb nmpk gambar tu gebu terlebih2,hahaha..tq byk2 kt nana yg notify aku, & sis ayu yg tulis kt wall fb..& tq byk2 kt kande dinde jugak..koranglah inspirasi aku utk keep on sharing resepi2 yg kdg2 tahape2 tu kt blog,hahahaha..

nk tgk resepi2 yg gune susu Dutch Lady byk2 tu..tgk kt fb ni ye https://apps.facebook.com/nikmati_susu/
 



22 comments:

Anum said...

tahniah

Nana said...

heheeh tahniah berkat ngata kawan2 kan baru dapat aura mereka haha
aku ni xlayak klw nak dibandingkan dengan sifu2 sekalian mcm mz, ayu, ezna, mira diorang seme idola aku tu

mama tisya said...

tahniah...best tul rm200

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah zett!!
bangga tau! InsyaAllah.. awak pun akan folo jejak nana yg salu dpt adiah.. heheheh

Mira Adzlia said...

tahniah..tahniah... :)

Nad @ MamaZN said...

tahniah zety! :)


p/s: a'ah aritu pi open house kt bangi
dekat jek ngan umah saya ni..saya kt bandar saujana putra ;)

watyz said...

tahniah zety!!! :)

FiZ said...

tahniah kak zety.bestnya bila menang sesuatu contest.sy tak pernah lg.huhu

#ciksuzlin said...

tahniah kak (^______^)

IntaNBerliaN said...

tahniah zt... best tu...

lia said...

Tahniah zt... Plook lg kah he3

~ana~ said...

tahniah zety...bila la aku nak jd mcm ko, nana, sis erryn...huhuh...mencuba pun tidak mcm mn la nak jd mcm korang kan..hahahah

Wan Amira said...

tahniah tahniah.. best kan menang contest.. RM200 cash tu.. !! so ape kate lepas ni aktif aktif main contest hehe

SyaNa said...

wahhh da jangkit aura nana
tahniah my fren

ieda said...

tahniah dikk
alhamdulillahh
rejeki kan ;)

Gieyana said...

tahniahh..sy pon x rti nk joint..stkt yg senang2 jer cm like pagen so on tue jer..ekekeke..:-)

Deq's Qienz said...

tahniahhh murah rezeki sis ya..terbaekkk

Syida said...

tahniah!
bestnya dapat hadiah!

LYAfrina said...

alhamdulillah.. rezeki tu..lya x pernah join cntest2 camni..

AdanyaKauUntukku said...

bestnya
sangat sangat bertuah

IntaNBerliaN said...

zt, br ni zt kata nak mskkan banner blogshop zt dkt blog saya kan.. so, saya dah tlg masukkan...

bln pertama ni free je.. lps sbln kalu zt nak tempek gak kne byr la pulok.. 5 hengget sebulan.. hihi

MrS. F!zA said...

rezeki..tahniah dear..