Tuesday, September 4, 2012

deco dining hall

salam =)

bz,susah hati, takut, sumer ada  =( .. ya Allah..mudahkan urusan kami...

nk ketepikan kejap rasa2 ituh..jom kite deco2 dining area kite yg ciput dan hanya ada meja makan utk 4 orang nih, hehehe.. gambar before - imagine je meja makan tu togel


dulu kt sini meja marmar bentuk hexagon,pentagon ntahlah..dah ditolak ke bhgn dapur tmpt family kecik kami makan2, ngeteh ..jadi meja makan cantek kt area living hall nih utk tetamulah :) ..aku ada ltk kusi ikea kaler merah kt depan meja nih, tp xnmpk dlm gmbr plak ..orkid tu pelesu je ..

ok, ceria kande dinde sumer!!!  (sambil tekup muke dgn bantal cover nanges risau U_U)
 

19 comments:

MRS. K said...

lawa noks

Gieyana said...

Simple n nice..:-)
Nk tukar meja mkn kecik cmni..tgh aim meja kaler putih kt ikea tue..nmt next yer i terjah ag..ekekke..:-)

Syida said...

selamat hari raya!

cantik deko meja tu.kiut jek

~ana~ said...

lawooo....

rileks zety...tarik napas dalam2..hembus pelan2...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sy pun suke..
simple tp menarik..
pandaiii adik zett kite hias menghias ni.. =)

watyz said...

nice deco... :)

IntaNBerliaN said...

risau kenapa lak ni..?

cantik je deco tu :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek banget

Afasz said...

takut kenapa ek?

cntik dining hall tu di hias...good job :D

mummy_ayu said...

sama la..meja makan kat umah Ayu pun untuk 4 org jer..
nice la simple deco..and lawa la frame tu...

Afne said...

rajinnya ko deco ni. cantik la gmbr kt wall tu :)

Mira Adzlia said...

cantik :)

CHeeSYaNa said...

active betul aktiviti deco ko ni.. hehehe

ieda said...

cantik dikk
simple ..
bileelahh dpt nak deco2 macam nie huhuh

LYAfrina said...

suke tgk..
simple je

mrsfiza said...

deco2 dinding tu cantikkk.. ikea jgk ke tu?

Lily@MamaZaraZareef said...

sweet n simple..=)..nape susah hati tuh..harap sume urusan dipermudahkan k..

Chekgu Azrine said...

blm ada peluang nak deco2..sbb rumah skang bkn rumah sendiri..

masz14 said...

kenape???? huhu tak sabo nak jumpe..