Monday, September 24, 2012

Macam muka Julia Rais lah dia nih

salam =)

last week bz the bz, hehehe,nk updet citer pon tertangguh2..ari sabtu g majlis bertunang sepupu apai (belah papa apai) kt seremban..meriahnye mcm wedding dah..hehehe..pegi tumpang abg&kakak ipar sbb apaiku outstesen mencari rejeki..

so tajuk entry arini adalah merujuk kepada muka sepupu apai nih..mmg dari dulu aku pasan dah budak ni mmg lawo lah..persis Julia Rais gituu..so,slmt bertunang Shila..taon depan kenduri plak InsyaAllah..



kitorg gerak balik agak cptlah, sbb umar dah rengek2 kate panaslah,rimaslah, adehh..trus pakyong&makyong bwk jln g Ikano, elok plak pangai die..smpi2 situ Umar & Maryam masing2 dptla toy masing2..kemain korang mencekau pakyong/makyong korang ye..Umar dpt beyblade & Maryam dpt playdoh buat eskrem, blhla mama tumpang men sekaki,kih3


pastu minum2 petang kt pulau ketam steamboat, minum petang ke melantak ke xtaulah,hahaha..sodap2..highly recommended :)


pastu esoknye ahad ada sports day skolah Umar..debor mak nih haa..bile tnye Umar main game ape sukan nnt, mcm ada emas berlian dlm mulut xmo btau..mmg btol2 serprais la Umar nih,hahaha..soh training larik2 pon, 4 round sofa kt umah tu dah penat dah..adoyaiii...nnt nk share citer sports day plak, daaa :D

7 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg shantek :)

Nana said...

amboi lawa nye...
manis sgt

Anum said...

cantiknya

Gieyana said...

mmg cantik ah pengantin..bj dier pon cung giler..:-)

SyaNa said...

mmg lawa wei

IntaNBerliaN said...

a'aa sekali pandang mmg nampak cam julia rais..

mummy_ayu said...

ah ah..chantik...selamat bertunang!!