Sunday, October 30, 2011

Sekinchan Ikan Bakar

salam =)

pagi2 isnin kite mulekan dgn makanannnn,hehehehe..



kitorg x sengaja singgah sini, kebetulan betulkan tayar aku yg termasuk skru minggu lepas (oh,ni citer basi) kat kedai tayar sebelah restoren nih, wpon byk kali lalu lalang tapi mmg x tergerak hati lagi nk singgah sini sbb klu time2 nk maghrib con4m ramai giler mkn kt sini..so amik kesempatan lah mkn kt sini sekali,alang2 org x ramai..restoren ni branch Bangi, kt area jalan Reko

mule2 pilih ikan


pilih sayur pon ade


pastu tgu la dlm 20 minit gitu..sementara nk tgu tu Umar n Maryam dah lapar..so diorg membantai 2 bungkus nasik lemak..sekali papanye pon lapar tgk,pon bantai 2 bungkus nasik lemak jugak,heheheh, mamanye..ermm..tumpang sikit2 je ;p



so, how do u rate this restaurant zety ?
out of 5, i'll give 3.5 ;)

19 comments:

Anum said...

anum belum pernah cuba
padahal depan umah je...

mama tisya said...

aku tk pernh mkn tp yg aku dgr feedback mcm tk best sgt & rege mhl

watyz said...

restoren br caw melaka dh buka tp blm try lagik. :)

mama_umar_maryam said...

anum - samelah,byk kali lalu rest nih,barulah minggu lepas singgah,tupon sbb malas nk tgu kt kdi tayar ;)

errynn - mmg aku dgr camtu gak,blh x aku rase sambal ikan bakar yg aku buat lg sedap,hahahah

waty - nk try boleh..x try pon xper..hahahah,apelah aku ni,bkn nk pomot ;p

~ana~ said...

zety, pendapat ana, rest ni mknan dia xde la sedap sgt..pastu mahal plak tu..tp yg pelik, org sentiasa penuh...agak nya, ana je yg beranggapan mcm tu kottt...

syanasaid said...

bile da byk sgt branch gini la
kualiti xde :(
sedap lg ikan bakar makcik tepi jalan

Sidratul Muntaha said...

aku rasa lagi sedap kuah yg resepi ko bagi dulu tu zet
yup
dah mkn sini 2 kali
tpi aku prefer hat yg asli kat kg2 mcm aku pernh mkn kat herating dulu..
tu terbaekkk

e.l.i.z.@ said...

wehhh bila ko p makan sana? aku 2 hari berturut²...mengidam ikan bakar sekinchan ekkekeke

ieda said...

ermmm sedapnya makan kat sini kan dikk banyak pilihan ikan tuu :)

lia said...

x brani p mkn sana... takot mahai he3...

Nana said...

pergh meleleh
aku xpernah g mkn kt sini
sebab dlu adik aku keje sini
ari2 dia bw blk hehe

mama_umar_maryam said...

eh. 3.5 tu tinggi sgt plak, 3.0 jelah,hahaha
mmg mahai sket kot..tp mmg rmi org time mlm2 kt sini,agaknye dah xde pot lain nk mkn ikan bakar kot

Afne said...

pergghh ikan bako!

IntaNBerliaN said...

saya suka mkn ikan bakar.. tp rstoran ni, xpnh la g pulak..hihii

tiefazatie said...

wah..mkn ikan bakar!

Lily@MamaZaraZareef said...

sekinchan ikan bakar ni ada jek dekat area bndar botanic (dkt jek ngan bdr puteri) tp tk pernah terjah lagi..org kata yg cawangan2 mcm ni tk berapa besh foodnye..entahla..kena try sndiri jugak kot one day..=p

wahida said...

dulu pernah teringin nak mkn kat sini, tapi bila ramai blogger duk review kata mkn kat sini tak sedap dan mahal lak tu, hajat tu berkubur mcm tu aje...


salam dear, tengs drop by my blog...awat tak follow sekali? huhu...

MrS. F!zA said...

ramai kata rege mahal..mmg mhl pon..kita pnh kena jgk..hihihi..

kakyong said...

sesekala okay lah kan, makan tempat mahal.. kalo ade byk ruang masa , leh la membako ikan di rumah.. ;)