Wednesday, October 19, 2011

buat ape kat Hotel Istana tuuu

P/S: HAHAHAHA,DATE TYPO WEH,TQ KANDE DINDE BTAU,KIH3

salam =)

maka dengan ini,aku isytiharkan bahawasanye, sehingga tarikh semalam 18 OKTOBER 2011 adalah program yg last aku join utk dapat 'extra points' for my monthly return ataupun,orang gomen lebih kenal dengan name SKT, hik3 (gelak mcm Scha kelasss ko maria) utk tahun 2011 ini, pasni hanya mau concerntrate utk diri sendiri ye, seperti cuti2, abiskan write up etc.




conference ni 2 hari, tapi aku hanye mampu join 1 hari je..tolong mane yg patut..dengan kawan2..aku bahagian jage bilik utk presenters , wpon ade 'kekecohan' sket here and there, tapi berjaye jugaklah kawal keadaan..

ade kwn aku tanye, best x? aku nk jwb pon cam konpius, sbb perlu lebih focus,which part yg best?hahahah, part bertekak dgn orang mmg xbestlah..part makan best,silap..sgt best! part kenal2 dgn orang dari byk2 tempat pon best jugak..smlm peserta yg dtg mmg ramailah dari golongan Propecer-propecer datuk datin bagaikan..aku ade borak dgn sorang nih, siyes gaye2 mcm mak-mak aku je..so aku adress her as Puan la kan..borak punye borak, las skali die pas namecard, amik ko..Dekan fakulti pendidikan OUM, hik3 (gelak Scha lagi)..trus aku rase mcm, eh, petande kah ini? petande utk aku tuka tempat keje baru? atau petande supaye, ko cepat2la abis master zety woiii, ade orang nk 'berminat' nih ;p..perasan lah!

ni antara committee lah..ceria kan? buat2 kot..heheheh

and again, semalam adalah kali pertama aku kuar umah pukul 6.40 pagi, smpi opis kol 7.05 pagi, naik bas kolej g hotel harung jam sumer smpi kol 8 pagi..balik pukul 6.45 ptg, harung jam sampai umah kol 8.30 malam..fuhh..sekali sekale, boleh jer ;)



oklah..ade keje nk kene siapkan nih, smbg nanti

15 comments:

Sidratul Muntaha said...

siap buat sign james bond kat belakang lgi tu!
huuuhh

Sidratul Muntaha said...

tapi napi tarikh 18 nov?bukan ke baru oktober?
typo meh?!
ekeke..

watyz said...

zety... aku salah baca ke?? 18 oct ke nov?? hik3...

mama tisya said...

mcm charlie angle posing ko..mkn kt istana mmg best...hehehe..hah bak kata ayu setot 18 okt bkn 18 nov...hehehe

IntaNBerliaN said...

bab makan tu mmg sangat best!hihii

Anum said...

bestnya
happy always

mama_umar_maryam said...

ayoyo..sorila..pale weng2 aku ni..ok2,dah tuko tarikh,tq ayu,waty & eryn,hik3

h4ni3 said...

typo.. hehehe.. back to the future?
;)

Ila said...

yg penting hepi kan...hehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

wah..ade org minat yek..hehehe..kite jugak ntah bile nk tukar kerjaya jadik lecturer nih..konon dulu nk tgu umur 3 series nk try bidang kerja tu..tp malangnya smpai skang minat lom dtg..bile2 sharelah tips cmner nk jadik lecturer yg berjaya..hehehehe

lia said...

makan kat h. istana best x? he3....

syanasaid said...

mana gambar makan2??
aku suke part tu jek
hik3 jugak

MrS. F!zA said...

alah..tk pnh tgk scha gelak dlm kelas kau maria..huhuhu

~ana~ said...

zety, sambung phd la plak....heh3x...:)

tiefazatie said...

wah..untung la..hee..chaiyok sis!