Sunday, October 23, 2011

Jom berSpa dan dapat kupon makan free

salam =)

alamak..kupon spa yg beli kt milkadeal expired 31 okt nih..igtkan nk try kol buat reservation utk esoklah..sebab esok adalah cuti paksaan opis aku bagi utk deepavali..tapi xtau lg apai free ke tak..agaknye klu dgr amoi yg urut trus free la kot ;p.. xtau le sempat ke tak nk redeem nih..hmmm

dan 1 lagi..aku ade redeem kupon makan (lagi?) kt milkadeal..bukan aper, gatal2 mate aku tgk $ credit dlm ac milkadeal, laju jelah redeem, dpt mkn free utk 2 org, hoyehhh!!

RM21.90 instead of RM55 for 3-course Western Meal + 1 Drink at Wild Basil, Solaris Dutamas. HALAL [60% OFF]
Link
beli 2 = RM 43.80 = FREE ;)

arini update citer milkadeal je lah (dengan harapan adela org nk klik url aku,blh tmbh credit ;p)

belek punye belek,ade 1 lagi pakej pampering kt bandar baru bangi, wahh ini sudah bagus! mohler org2 bangi sekalian alam ..hehehe..klik sini




12 comments:

mama tisya said...

ler tk pegi lg spa yg rm36 tu ek..BFF aku pn rsnye burn jugak cz tk sempat pegi...aku pn guna credit dlm milakdeal tu..byk lg ada..hehehe

mummy_ayu said...

tak pergi yg spa spa nie..sbb tak tau sapa nak jaga bebudak...

mama_umar_maryam said...

eryn - aku pon rasenye mcm terburn je nih,esok takut xsmpt dan apai ade hal, rabu dah cuti,kamis aku mmg cuti tp anto mak aku g haji plak,maybe sabtu ahad ..budak2..letak kt sape la nih

ayu - zt klu nk g pon mmg tgu weekdays,samada amik cuti,or bla awal klu xde klas ptg,hik3

~ana~ said...

ish..rugi la kalau x pergi zety...

SyaNa said...

aku ari tu deal da nk expired
call spa ckp da fully booked
mamposs..hhaa
nasib kawtim baik pny ngan budak tu siap aku kasi meskut raya pujuk tlg selit2kan nama aku
hahaa

Nana said...

aku tingin nk rembat pakej kt milkadeal ni tp nanti la sebab apa
dia nye deal selalu berulang2 kan
klw terlepas nanti sure ada lg

IntaNBerliaN said...

best sungguh kalau dpt g spa... aduss rugi kalau zt x g.. dapat mlepak kat spa.. ilang lenguh2 badaan.. hihii

AyuArjuna BiGoshh said...

best best...lagi klu preee hehehhe

MrS. F!zA said...

bru sekali beli kt milkadeal..expired bln depan..beli photobook tp smpi skrg tk submit2 lg gmbr..huhu

Ila said...

pergi jgn tak pergi...hehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhhh..spa n makan2..heavennnnn!!!!...=D..bestnye kredit byk dlm milkadeal..kite tak pernah cek..rase cm takde kredit jek..takde org klik url kot..huhuhu

tiefazatie said...

wah..ebst gle sis!heaven2..hee