Thursday, October 27, 2011

Hantar mak ku ke Haji

salam =)

oh sayunye semalam dgr seruan haji kt kompleks tabung haji..aku tgk anak2 yg salam jemaah haji,pelok2,nangis2, tekak aku dah rase perit,hehehe

semoga mak selamat sampai dan mengerjakan Haji dgn baik dan dpt yg mabrur,ameen..dan selamat kembali ke sini jugak..yelah,sape x risau..mak pegi dgn kawan2 je, yg blh tgk2kan die cume kwn2 dan travel agent die je, semoga mak sehat dan blh buat sumer rukun dgn sempurna..mmg ade hikmahnye mak operate aritu, rupenye Dia nak bagi mak peluang datang ke Mekah dgn keadaan sehat..klu tak, mak asek lah pedih perut..

ade sket je gambar amik semalam, suasana kt sane pon dah gaye mcm nk g cium hajar aswad je ramainye,hehehe,oberr

-konon maryam nangis2lah embah nk g,sebenanye die nangis nk dukung

-alah,cian Umar,nmpk hidung ke atas je

15 comments:

lia said...

hu3...

aku lak sayu sbb biler dgr alunan lambaian haji kat kampoleks haji, mmg la rasa meronta2 nak ke sana...

ermmm in-law aku pon kat sana... rindu lak kat depa...

~ana~ said...

aku doa kan moga mak ko mendapat haji yg mabrur...

alhamdulillah..murah rezeki mak ko dpt g haji thn ni...

Anum said...

anum doakan semoga perjalanan pergi dan pulang selamat

mama tisya said...

smoga mak ko dpt menjalankn ibadah hj di sana dan slamat pulang nanti.........yg dpn mak ko tu , adik ko ke?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aminnn ..moga selamat pergi dan selamat pulang ;-)

mummy_ayu said...

semoga selamat pergi & selamat balik..

h4ni3 said...

next year jom kita pulak pegi sis? ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sedih saat2 itu kan..
apepun semoga mak awak selamat pergi n kembali
& selamat mendapatkan haji yg mabrur.. =)

IntaNBerliaN said...

smg mak zt selamat pergi n slmat kembali.. mmg sayukan setiap kali hantar ahli keluarga nak g haji..

watyz said...

selamt pergi menunaikan ibadah haji n selamat kembali... :)

e.l.i.z.@ said...

mmg sayu n sedih pun time mak nk p haji...insy'allah selamat semuanya...

mama_umar_maryam said...

tq kande dinde sumer..mak dah tepon,sonok suare die mmg,heheh..

tiefazatie said...

ptt kena angkat lg umar tue..hee
moga selamat pergi dan kembali makcik..

kakyong said...

Alhamdulillah dan tahniah , mak zeti jd tetamu Allah, semoga mendapat haji mabrur..

~ Puan Yan @ Mama Aliff ~ said...

zet.. maryam memang panggil mak ko embah ye ? ko org jerman gak sama cam aku ke zet ? :D