Thursday, October 6, 2011

International buffet kat ofis saya

salam =)

see, raya2 makan2 xabis lagi...hehehehe, tp makan2 ofis kalini best sket hidangannye dan aku klasifikasikan sebagai hidangan ANTARABANGSA , sebab...kitorg terdiri daripada orang Melayu,Cina, India, Iran dan Pakistan wahhhhh meriah gituuu..
so masing2 bwkla kelebihan masing2,x kirelah order ke masak ker yg penting masing2 gembire utk bawak makanan dan boleh nmpk keikhlasan dalam makanan masing2 yg kaya raya dgn ayam,daging,buah,seafood etc. Alhamdulillah, rezeki lunch arini ;)..(lunch la sgt, makan2 dari kol 11pagi tadi xbenti2)

everybody has their own cuppies! sgt2 cute! dibawa oleh yusnita, aku order RVC dari contact yus nilah

beautiful Iranian salad done by Iranian lady, siyes sedap!

meja dessert

meja main course

2 org Iran dan Pakistan yg gembire dgn cuppies masing2

ade 3 org xde dlm nih

oh ye, kalau kande dinde nk tau i bwk puding roti butterscotch dgn custard sauce dengan keropok ikan, hehehehe

happy weekend kande dinde..pas isyak malam nih ade kenduri kesyukuran utk my mom yang nk g Haji akhir bulan nih, oh bz bz...

10 comments:

Nana said...

comei gile butterfly kt salad tu
wat dari apa tu
geramm je nengok
sedap2 belaka nampak makanan nye

CHeeSYaNa said...

kagum aku tgk butterfly kat salad tu!! mana gambo puding roti ko ni?

CHeeSYaNa said...

kagum aku tgk butterfly kat salad tu!! mana gambo puding roti ko ni?

~ana~ said...

wow weee..gmbr puding roti xde ke?

best nya mkn2...

h4ni3 said...

hahahaa
rasanya semua orang kagum tgk salad yg ada butterfly tu
kreatif tul

Em's Family said...

baru nak tanye, tan tunjuk ke makanan u.. and wah laa... isik perut lagi la nampaknyer :d sorry lame senyap je.. i makin limited online ni

kakyong said...

tgk salad yg ade butterfly tu.. bagai ada dalam taman.. siap ado bunga lagi.. :)

Sidratul Muntaha said...

aku thu ko bwk puding tu sbb ade member ko tag ko dlm fb.
huhuhuh..
takde masa lagi nak buat puding ko yg sedap tu
huhuh

IntaNBerliaN said...

sedapnya!! saya mmg cukup teruja kalau bab makan2 nih... hihii

makanan iran tu apa ek/.. macam sdap.. hehhe

tiefazatie said...

wah..best gle sis!hihi