Wednesday, September 28, 2011

Lunch together-gether at RAMA V Restaurant

salam =)

oh,byknye bende nk citer, xper, luah satu-satu,hahahaha..ni kesah dating aku dgn bff@kroni aku kt opis lame kt Nilai dulu..sekarang minah loded ni keje kt Jeddah..rasenye ade aku tulis entri dulu aku dpt tudung Ariani kwn aku ni belikan..syok btol jmpe lagi sempena die cuti sebulan sejak raye aritu..dan lg syoknye, kalini aku banjer die lunch plak kt restoren Rama V nih..

ade 2 citer kelakar sblm kitorg smpi kt sini, yg pertama, kwn aku salah tempat die tgu, die igt aku keje kt TPM college, poyo-poyo je tgu kt lobby kolej yg xde org tu..seb bek aku kol, die lupe aku kt APIIT..oklah, kire setellah kan..wpon sesat2 jugaklah..

citer kedua, mase lalu terowong smart, mulut kitorg dah xbenti2 berckp, pastu aku dgn yakinnye, memancarkan smart tag aku yg dah x cukup baki! ohMG!! muke masing2 dah pucat lesi, kete blkg dah hon2..sungguh malu!!! tulah, selama nih taunye touch n go tu ade je $$$, sekali kene camni..kih3..apelagi..aku gunelah skill gostan smpi masuk lorong tunai..hai..tobat2...

yang penting, aku nk bwk kwn aku ni mkn kt sini, tp selama idup belum penah pon smpi kt sini..seee,another intelligent plan ;p..aku cume berpandukan citer & gambar kwn aku esah yg penah mkn kt sini, dan juge google map! alhamdulillah, kitorg smpi smooth and steady =)

dari luar buruk je,mcm banglo lama

dalam die best gak..

ni semi buffet kitorg..sedap!

bak kate shar kwn aku nih, berbaloi btol peristiwa arini nk jmpe kwn,tp ..citer2 lawak camnilah yg buatkan kite teringat2 kan ? oh ye, sape2 nk mkn kt sini esp yg suke mknn THai, skg die ade promo executive buffet start dari RM 25++..cubelah ;)

12 comments:

lia said...

View restaurant 2 lawa la...

Kes x cukup RM dlm smart tag pon aku pernah lalui, mcm nak menyorok malu ngeh3

CHeeSYaNa said...

weh, buffet ni utk weekdays n lunch je ker?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

tmpt ni dar luar nmpk biasa jer yer zet .. zet aku doakan ko konvo cepat2 ... kagum aku dgn ko ..aku ni dah 2 kali apply biasiswa staf nak smbg master .. tp thn nie x dpt lagie .. sedihhh ;-(

~ana~ said...

kat mn ni zety, sorry malas nak google..mcm sedap je nih...

Nana said...

wah murah je ek bufet dia
dah lama xg makan bufet hehe
mnarik tmpt ni

Ila said...

wah,terliur tgk makanan yer tu..bilalah dapat pergi

h4ni3 said...

kat mana kedai nih?

e.l.i.z.@ said...

hahahha...jgn la terkena kt aku..yela, kdg² lupa jgk balance kredit tu

Lily@MamaZaraZareef said...

Rama V ni kat mana..makanan siam2 ek..suke tgk org makan tpt2 best..tp terjahnye tak jugak..last2 dok berulanglah pi carik makan kat jusco bukit tinggi tuh..tk mencabar langsung..huhu

Nashays said...

ooo awak ke yang x cukup baki smart tag selasa lepas...yg reverse thegeh2 smp lorong tunai tu yer...ehehehee

IntaNBerliaN said...

hihii malu kan bila xckup duit.. dahlah kita ni perempuan.. nak kne cover cun lagi kan.. hihii

dulu saya pun pnh kne gini.. tpaksa buat muka xbsalah.. hehhe

tiefazatie said...

ok..bab smart tag tue xleh blah!mau terkejut jap..hihi..sis2..