Tuesday, September 20, 2011

campur campur perasaan

salam =]

tu namenye senyum kelat..

xtau nk citer camne..

yg penting,hadapi dgn positif, move on sbb kite tau siapa dan bagaimana diri ini..

rasa happy klu ade kwn2 yg support skali..

rase cam nk amik cuti tanpa gaji or apply something supaya aku blh concerntrate dan fokus nk siapkan tesis ;(

ok..sekian terima kaseh =]

12 comments:

MrS. F!zA said...

hari ni mcm dh tkde mood lgsg..nak nak plk esok nk gi kursus dah..anak tk ngis mak yg ngis lebih nti..huwaaa

mama_umar_maryam said...

tulah,zt blm lg rase nk p course kt sini lg..klu sok turn zt,xde mood jugak kot..huhu

lia said...

X brape phm...

But would like 2 support u & let me know if anything I can help, ya...

Be strong girl...

tiefazatie said...

sabo sis..chaiyok2!u can do it!

mummy_ayu said...

sabar ek..be strong..u can do it!!!
caiyok2!!!

Em's Family said...

life without obstacle is nothing.. :) u boleh buat punye.. cer pandang umar n maryam tu.. depa pun tak sambar nak bagi bunga kat mak depa mase convo nanti kan :)

~ana~ said...

insyaallah zety..u can do it...

watyz said...

kuatkan semangat yer. insyaAllah..ko ble buat... :)

Ila said...

sabar jelah..ada masa kena redah je kan

kakyong said...

salam singgah jengah zety,

hidup memang mcm roda.. ada masa emo okay, & ada masa berputar2... :)

tc

tiefazatie said...

kuatkan semangat sis!chaiyok!

IntaNBerliaN said...

so, camner.. xsettle ke prob ni?.. pe2 pun, hadapinya dgn tenang yer.. :-)