Sunday, September 11, 2011

main masak masak

salam =)

minggu nih nk gembire je..nk happy2 je..hehehe, sebab dah tau nnt nk cuti dan g bercuti, so ari Isnin yang mandom bermula dgn senyummm..walaupun pagi tadi Umar tershi-shi atas tilam, yg buat aku rase permulaan pagi isnin yg teghokkk..tp aku cpt2 pikir, sabar zety..sabarr...hari yg indah akan dtg kurang dari 5 hari lagi,hahahahaha - psikokan iii

ptg ahad semalam mmg saje berkurung dlm umah..main masak-masak dgn ikan siakap & udang..
siakap tu buat stim resepi sedap dihatiku ;p...dan udang masak sambal campor telur..tu yg nmpk mcm berbintil2..






tak sabar nih nk tunggu ari kamis & jumaat! semoga kesihatan kami mengizinkan dan urusan dimudahkan, insyaAllah..dah lame x g bercuti .. actually cuti kalini adalah postpone celebration anniversary minggu lepas, hehehe..mmg xsmpt nk prepare and plan ape2 minggu lepas sbb seminggu jage mak aku kene operate tu kan..minggu ni barulah blh pikir utk melapangkan diri sikit..okay..ceria2 sumer kande dindeeee...daaaa

15 comments:

mummy_ayu said...

boleh plak main masak2....apa pun nampak cedap je...
semoga yg dirancang berjalan dgn lancar..amin..

Ila said...

selamat bercuti...jgn lupa ole-ole...hehehe

Nana said...

adeh demam2 ni mmg sedap makan ala2 kukus tu kan

syanasaid said...

selamat cuti2
hepi2 la ek korg
wei lpor tgk ikan tu
sure manis siakap ko

CHeeSYaNa said...

nak g mana weh? biler nak ajak aku datang beraya rumah ko?

lia said...

ikan tu... sedappp...

mana nak honeymoon nih?

[-suziey-] said...

waaaa main masak2..kelas ko jah..ekkek:D

wei mak ko dh slmt operate ek..syukurrrr....

waaaa nk holiday sempena anniversary yg dipostponed ek..ke mana? jgn kata PD! :p

wei aku nk beryaa ke umah ko..tp xtau bila..hahahahah:p ko jmput x ni:p

mama tisya said...

wah masak2..yum2..

**wei smlm aku lalu kt area umh ko cz nk p bangi..hubbyku la ckp nk lalu jln bangi lama..aku tgk2 mcm kenal je jln ni..tgk2 tembus kt kuil yg dkt umh ko tu...hehehe

Farra Dhelina said...

amboi nk bercuti...

kemain main masak2! ekekek

Sidratul Muntaha said...

wah..
main masak - masak jugak ker?
huhuh...
zet..
mak ko masuk spital operate..
bpk aku plak baru msuk sabtu aritu..
aih..

tiefazatie said...

bestnya..pandai sis masak..=)

AyuArjuna BiGoshh said...

nampak sedap wehhhhh

h4ni3 said...

selamat ber-holiday!

mana mau pigi?

IntaNBerliaN said...

wah.. nak bercuti yer..

lg 2 hari je ni.. syiokkk la tewww.. hihii

happy holiday :-)

p/s : nak g mana?.. hihii

~ana~ said...

wah...best nya nak g holiday...:)