Sunday, September 25, 2011

It's convocation time, but not for me ;(

salam =)

mase lalu lalang kt ukm kan,sayuuu je tgk banner besar2 tulis psl konvo..klu sebelum2 ni xdela sayu sgt,apekehalnye plak aku nk sayu kan..hahahah, yg buat aku sayu ialah,supposed aku nk konvo thn ni,tapi belum ade rezeki lagi..extend utk 1 sem je lagi...and i really want to make it happen,nk abiskan jugak tesis aku sem ni..insyaAllah..xpelah, mungkin ade hikmahNya kan aku terlambat sket dari org lain..

sekali tu kolej uni aku konvo la jugak haaa..kih3, merasela jugak pki jubah dok lenggang kangkung xbuat keje ape..ari sabtu lepas kt hotel renaissance, aku rase mmg ade kaki makap kt hotel nih tiap2 thn buat kt hall yg same je..hehehe,lantakle labuu..enjoy gambar2 yg aku cilok dari fb kwn aku ;)

smpi dlm kol 11+ pagi ,melantak dulu

rmi giler guests hah..tapi thn ni konvo mmg rmi students,time nilah nk tgk baju & dress mautt budak2 nih,hahaha

sesi bergambar dgn lecturer,ni 1st batch,ade 2 batch yg mcm ni..ramaiiii

tgh susun seat pon kitorg blh ber cam-whore ;p

dah kt tmpt duduk pon , depan sekali

bla bla bla boringgggg...ni chancellor dari UK

antara yg smpt disnap, kasut tumit tinggi gile berkulit ular, ko ado? hahahaha

mmg bezalah protokol konvo kitorg ni..rasenye byk yg slamber dek .. tapi yg penting, inilah pertama kali sejak aku keje nih x buat tugas ape2 pon utk konvo kolej aku, hahahah, sebabnye..staff2 admin yg berdedikasi lagi rajin sgt ramaii..mmg btol2 dtg, amik jubah, makan, duduk,kuar dewan,makan lagi, amik gambar,balik..hahahaha..apepon, hati ttp sayu mengenangkan konvo ukm aku yg ter pospone ;(..doakan ye kande dinde..semester ni aku abis jugak..i can do it bebeh

17 comments:

~ana~ said...

zety, aku nak tnya ko pasal program master kat ukm la..aku email erk...

watyz said...

dulu konvo pon x g sbb duit xde. x keje lagik..huhuhu

AyuArjuna BiGoshh said...

go go zeti :)

lia said...

cter pasai konvo.... mmg cter sadis.... 2x konvo dgn kisah sedey uhuks....

Sidratul Muntaha said...

insyaa ALlah boleh zety...
sabar,sabar..
org yg lebih sabar..
hasilnya lebih baik dan bagus dari yang lain..

Anum said...

bestnya

mummy_ayu said...

glamour lagi diaorg konvo...lecture pun sama2 ..best..good luck untuk awak jugak nanti yer.. :-)

kakyong said...

zety,

all the best.. Insya Allah, terus gigih siapkan tesis ya... :D

e.l.i.z.@ said...

hihi sabar okeh..aku dh nk konvo *saje bg ko berapi² jeles :P

tiefazatie said...

pergh..sempoi abes!hihi...
chaiyok2 sis!

h4ni3 said...

ok la tu..
lambat2 pun, akan berkonvo la jugak nanti
saya ni??? hehe.. harapkan kenangan masa undergrad dulu jela ;)

Ila said...

takpe,nanti tiba masa ko gak..heheeh

MrS. F!zA said...

hihihi..sabar sabar..thn dpn merasa jgk nti..hikhik

Nana said...

tu dia seme bergaya dah mcm orang bkoje hehe padahal baru nk grade budak2 skang kan..g kelas pon vogue2

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

zet, awak amek master kat UKM ker?
adik sy ade sana, 2nd yr fakulti sains..

tape, saat awak akn tiba x lama lg..
masa tu, jgn melaram pakai high heel kulit ular gak dah ler... ;-p

Lily@MamaZaraZareef said...

InsyaAllah..akan dtg turn Zety plak convo k..teruskan usahamu..chewahhhh..hehehehe

IntaNBerliaN said...

wah.. tgk gambar konvo tringat ms konvo yg dah berabad dulu.. heheh

yg xsyok tu.. gambar konvo xcantik.. xjadi sgt... huhhh