Thursday, September 3, 2009

penatnye SHOOTing 2 ari (+_+)

mood saye kelabu arini,sbb kenapelah N9 x cuti arini??kekesalan sungguh!! dtg opis trus sesak napas,dgn audit dr KPT nye,org calling2,asgmnt ukm,rase nk jerit!!!! ..
dahlah,nk amik mood updet blog nih,ilang tense sket :)

alkesahnye kitorg bershooting kt SMK Tmn Seraya , cheras baru 2 ari berturut2 rabu & kamis lepas..ishk,klu shooting buat iklan ke,pelakon2 filem ke best jugak..asgnmnt klas UKM la nih,subjek penerbitan video pendidikan, actually byk gler kitorg amik gamba tp ni jela nk share suasana 'kelas buatan' ..budak2 tu dgn cikgu die adalah pelakon utama..and nk ltk sket video raw dr camera cabuk aku nih..

1st day sgtla amaturnye sbb person in charge utk handle camera besar & lighting xdpt dtg,so kitorg2 yg xpenah jd krew production ni terpakse le buat2 muke macho ala2 terror dpn budak2 nih,ceh,lawak btol..

2nd day barula btol2 punye action & cut,haaa..baru best,tp shooting dlm mase 2 ari je kire agak terorist la kan..abis je shooting masing2 mcm nk pengsan dah,lagi penat rasenye cikgu dgn budak2..tp diorg x balik tgn kosong, kitorg bagi small token, utk budak2 tu kitorg bagi sijil dr ukm dan keychain..utk cikgu & skolah plak kitorg bg mcm plaque tu..lawo..siap ade tenun songket2 ..adehh..tp so far kitorg puas ati gakla..hrp2 lecturer blhla bg A kt kitorg,hahaha..
klu lps editing video ok sumer,kot2la terpilih utk program eduweb-tv glemer la skolah nih..hehhe,kitorg yg behind the scene pon dptla name sket kott..tp x hrp sgtlah, setel shooting ni pon aku rase puas dah..penat wooooooooo



video

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..ade asgnment penerbitan video lagi tuh..Zety amik course ape eh..=)

lily azliyana @ mama zara said...

wah..ade asgnment penerbitan video lagi tuh..Zety amik course ape eh..=)

mama_umar said...

sampai 2x terpost komen ye lily, amik education,majoring IT :)