Monday, September 28, 2009

Jamu Nona Ronggeng ku dah sampaiii..





tadaaaa!!! sampai2 je opis dgn mate kelat tibe2 atas meja ade parcel, yehuuu!!jamu aku dah smpi jumaat 2 mgu sudah rupenye..pakguard tlg simpankan,maceh pakguard,seb baek xdimakannye jamu aku nih

haa..aku save byk kalinih..xmcm 2 taun lepas,aku bli xde promo,dpt rege member tp kalini aku sambar time die buat less 20% lg utk member,jd set ni baru RM 240.00 + free delivery..berbaloi kan?? promo die aritu pon mase pose sampai raye je,pastu xde dahh..

aku trus bukak kotak dgn bau herba semerbak..huhuhu..best btol..rase nk tonyoh je minyak kt perut nih..

hmm, dah nk masuk 30 minggu nih, aku asik menyumbat makanan je..ade lg few brg2 blm setel lagi..pasni igt nk basuh baju2 newborn Umar dulu..then next project , heheheh..

10 comments:

Liana said...

bestnya... Memang guna NR yer... Dulu nak guna juga, tp tak tahan harga dia tu! huhuhu.. Suka minyak2 dia!

CHeeSYaNa said...

Ko suke bau dier? Adoi.. aku giler tak tahan.. satu bilik berbau nie! Huhuhuuh...
BTW, u remind me utk basuh sume baju2 baby.. takkan nak bagi baby pakai fresh from plastic/ kedai kan? Adeh.. banyak nyer bende nak kene wat..

liana said...

ety, ok ker guna NR?aku dulu guna sendayu tinggi...pas pantang memang kurus skit...tp skang ni sihat walafiat...huhuhu

mama_umar said...

Liana - thats y zt rembat cpt2 time promo, heheh,klu x ..minyak die mmg best,wangii..

dayana - hehe,ko nk xnk mmg kene sapu minyak 'wangi' tu wehh..yer..kene basuhla sbb baju2 lama kan..alah,kdg baju2 baru aku xsmpt basuh pon,hehehe

liana - ikut pd org dear,klu tanye aku jwbnye okey,tang kurus tuh sendiri mau igtlaa..heheh

mummy aryan syamil said...

yang..
jap ek da 30 week..
take care taw mak buyung
lame dah xbau bb huhhuh

mama_umar said...

shiera - ko takecare pon taw, klu rindu bau2 bb ko cium2la aryan tu..ekekek.adelagi sakibaki bau baby

Nashays said...

x pepasal satu opis bau jamu..dah macam umah orang berpantang...

[-suziey-] said...

hmm org pn kata nona roguy pnye elok..nnti peknen bersalin nk try ni la..mase aQeel dulu guna ST..xde efek pn..membazir je beli..huhu

mama_umar said...

shar - aku dh bwk blk umah laa..bilik aku plak bau mcm serenity spa,jgn jelless

suziey - pki ST eh? hmm..mcm byk sgt mende2 die dlm set tu kan? xper..next project try NR ni ye..(cewah,dah mcm agen aku dah)

nadnye said...

mmg best NR nie, kalau jadi ahli macam2 promotion .. harga pun lebih murah cuma tak mengandung lagi tu la yang tak beli.. hihi..

take care.. makan jgn tak makan..