Friday, September 25, 2009

Keluarga Ungu @ RaYa 2009











Salam lebaran u ols..sakannye beraya nk updet blog pon tgu sampai raye ke 7 nih pkl 1.40 pagi, heheh..
Alhamdulillah syukur sgt diberi kesempatan lagi olehNya sambut 1 syawal dgn org2 tersayang..lagi best pose ahkak penohh!! syukur2 :D
tahun ni rasenye barulah kitorg ikut tema, x mcm thn lps men blasah je, so kaler ungu keladi nih tercetus lepas embah Umar belikan baju melayu die..so terpakse la kitorg follow, tgklah baju apai pon xdpt sedondon dgn Umar, xkesahler asalkan sama tone

sama seperti org lain,raya kami mmg meriah & best..kumpul sedare yg ader. cume..pagi raya pertama tu,pas blk umah mak kt kajang kitorg terpakse singgah g Azzahrah sbb Umar kami demam :(, masuk ubat ikut bon... syukur demam umar baik trus pastu,klu x beraye kt klinik je lah..

citer2 lain,stereotaip la..same jer..mkn,mkn,mkn,mkn,mkn,mkn, angpau Umar ?? alhamdulillah :D , igt nk smpn kt tabung haji..
biasenye kitorg rajin gak nk wat mkn2, tp thn ni klu ade kwn2 nk dtg blhla kol ye, btau nk dtg..kitorg mmg xpenah buat open house,hehehe..


17 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Slamat hari raya Zeti..

Sweet jek tgk famili ungu nih. nnti nxt yr insyaAllah dh sedondon berempat plak kan..=).

** atie + farid + aisyah ** said...

selamat ari raya zt n family.....comey jek korg pakai pepel...maaf ye kalau slame kte bekawan aku terksr bahase..ble nak ajak dtg umah mkan puding roti...

betambh2 comey ko pregnant....

mama_umar said...

lily- hehe,insyaAllah :), kite pon doakan korg jugak ber4

atie- alahai yang oii, xdenye nk kecik2 ati wehh..nk dtg btau ye..aku idang puding roti jelaa..

Liana said...

Selamat HAri Raya... Wa... sangat2 cantik ler ungu nie... next year lah pulak! hahahaha...

mama_umar said...

liana - hehehe,kite pon dah plan nk kaler ape dahh..

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

wah santek serba pepel raya nieh ;-)

SyaNa said...

aku pn 1st raya ungu..tp somi ku tu mcm lari tema sket..lantok la ye sipi2 pn takpeeee

.:Iz-AnN (",):. said...

hehehe...tahun depan bakal ber4 ek...

mama_umar said...

diana - korg pon sweet, biru kundang ye tema ?

syana- alah,kitorg pon same,blasah je,sorg mcm pelangi,sorg keladi,sorg lagi mcm biji kundang,asalkan purple haha

izzan - insyaAllah :P

Nana said...

minat baju ko, aku konon2 nak cari juga baju tangan kembung2 ni.skali xde kaler.balik kampung seme pakai patern gini.jadi boria pulau pinang la plak..hehehe

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Salam...

Slamat ari raya mama umar...maap zahir batin yer...family ungu ek...kita pon purple gak, tp dark purple..gambo blom sempat nk upload lg...bizi gilo nih..uwaaaa...

Umar musti banyak dpt duit raye ni kan...jom sesama la menyimpan duit anak...hehe :)

Suhana Shahril said...

Amboi..sedondon ye..
Dah nampak prut pun..rajin gak buat baju raya..
Cayalah...peknen pun nak jgk bergaya kan...
umar dpt byk duit raya tak?
SELAMAT ARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

mama_umar said...

nana - byk baju2 ni kt pkns bangi nana, salesgal siap potong2 rege depan aku,hahah, aah tgn kembung2 nih sepah2..

june - hehe,geng purple mmg rmi taun nih, duit Umar?alhamdulillah..kene cpt2 g bank masukkan klu idakkkk..

suhana - kite x buat baju su, sumer bli siap, carik size 44 je setel,hehehe

mummy aryan syamil said...

umar yang ensem....

[-suziey-] said...

so sweet kaler purple..selamat hari raya:) xnmpk sgt la perut:)

mama_umar said...

shiera - kempunan aku weh nk tgk aryan berbaju melayu,songkok dan sampin :(

suziey - hehe,maceh2..rasenye sbb corak bunge2 besor tu kot mengcober perot,klu x dah terjojol2 dah tu..heheh

nadnye said...

Selamat hari raya.. sama la kita tema purple cuma tak sempat nak snap gambar raya satu keluarga..
Cantik baju raya..sedondon satu keluarga...Tak nampak pun preggy walau dah 30 weeks..