Monday, September 14, 2009

Tugas-tugas sebelum cuti raye ('_@)

nk blog hoping kt umah kwn2 pon xsmpt arini..fully occupied,tp curik mase jap nk updet,nnt aku lupe..
ari sabtu lepas Umar dpt baju2 raye dr atuk & nenek die, seronotnye Umar ade rezki lebih thn nih, baju melayu done(embah belikan), baju jalan almost done (kitorg kene tambah sket lagi),kasut belom,songkok pon belom, nnt klu rajin akan ku tepekkan gambo2 shopping raye kitorg yg belom menyopping lagi nih huhuhu..

pastu g buke ramai2 kt umah member kt kelana jaya, konsepnye potluck,main dish tuan umah readykan,kitorg jusr bwk sampingan2 ler..mmg seronok sbb dah lame x mkn ramai2 mcm ni (wpon ni kali ke 2 kitorg buke dgn org2 yg same,heheh), yg lawaknye member kitorg si ricet nih siap buat preparation untuk budak2 kecik 3 org nih si Umar,izzan & aisha iaitu beli dvd upin ipin,spongebob,pastu apelagi ntah..termasukla dgn milo kecik2,coklat,kek..ya Allah...lebih dr cukup! baguih btolla ko ni ricet, sumer complete, umah lawo sgt dah,dapur terlebih dr org berfamili, tinggal Puan Bini je blm ader..heheheh (promo ni wehh..)

then ahad mmg nawaitu aku utk berkemas dgn bibik, puas ati aku dah kemas sketla bahagian2 yg menyakitkan mate..lagiponnn nk letak 'sesuatu' yg baruuuu..ngeh2..excitednye!!! apekemende tu? tgu yee..nnt amik gambo :D

smlm lak, arini checkup, dah 28 weeks dah aku ni rupenye..heheh, alhamdulillah, KITORG DAH TAU JANTINA BABY NIH :D..gembireeeee!!alhamdulillahhh...doakanlah semoga selamat semua nnt bln 12..hehehe

tu jelah, nk sambung balik buat kije, ptg ni running jap g ukm, pastu kamis petang ade presentation, pastu nk submit draft m-learning aku, pastu JUmaat opis bagi cuti!! YEAY!!!!!!!!!!!!(ada udang sebalik batu tuh..ceh).. raye kali ni sungguh bermakne klu dpt setelkan all tasks..insyaAllah..

6 comments:

liana said...

ety, boy ke gal..?aku pun excited nak tau nih...hehehe

shiemz said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. From: Shiemz sekeluarga

mama_umar said...

liana - eeeeiiii..nnt aku announce yekkk :P..

shiemz - thanx dear..slmt ari raye 2 u 2

~Atie+Farid~ said...

yang...mesti gegel kan....aku doakan yg terbaik ye

salam aidilfitri...maaf zahir batin...sory kalau ade terlazer2...0-0 k

mama_umar said...

atie - hehheheheheheheh..
ko utang aku 10-0 laa..hahah

CHeeSYaNa said...

Zety darling...
Selamat Hari Raya n Maaf Zahir Batin.... Sesama le kita beraya dgn perut boyot and the best thing is puasa penuh~!