Monday, June 29, 2009

BounCer untuk AdeK :))







punyela x penyabar punye manusia, ekekekeke..entry lepas psl wishlist, entry nih salah 1 nye dah tercapaii..alhamdulillah..bouncer untuk adek nanti..ni bkn baru, aku bli yg preloved item, dan aku bkn men rembat je..ciri2 yg aku nak :

1. wpon 2nd hand tp condition atleast 9/10
2. ade vibrate- sonang budak tu nk tdo nnt
3. blh ayun sendiri- sonang aku nk tdo nnt
4. blh angkut mane2
5. yg PENTING regenyee laa..cume rm 100 je termasuk delivery, best x?? kire aku bajet dlm rm150 gaklah..tp dpt less lagik..alhamdulillah :)) ni link die http://www.babybarnitems.com/

sebenanye aku dah usha the best 3 bouncer utk adek nih, ni bknlah akunye 1st choice..mule2 aku kenan sgt2 dah dgn FP nih..sebijik dgn gamba yg aku ltk dlm entry sebelum ni, name die FP aquarium, klu bli yg baru regenye rm449 (mak oii..) ni die tolak rm190 aje,,hahaha mau x royan aku tgknyee..ni die ltk skali anak die kt situ nk tunjukkan betape kukuhnye bouncer tu..


pastu belek punye belek, dan x lupe dgn bantuan kak AJ terchenta, die provide punyela byk link, mmg baguih btol sumber maklumat aku nih..tup2 jumpe lak bouncer Graco nih..condition masih bagus, sumer ok dah..rege pon sgt ok, die nk tolak rm150 je..(gile Graco nk dpt rm150??)
tp dek mate aku nih nmpk mcm kelabu je kaler die, so 50/50 gaklah..




last2 setelah smyg zuhur dan doa byk2..aku pon bulat ati call tokey babybarnitems tu, aku byk tanye gaklah..mntk emel gambo lagi..seb baek die layan..klu idakk..gudbye ler..hehehe..


klu korg2 saje2 nk cuci mate, kot2la nk carik preloved item tp bermutu,heheheh..klik2la link bwh nih :

http://letsgrab.blogspot.com/
http://secondbargainbox.blogspot.com/
http://ainspreloveditems.blogspot.com/
http://babyroomclearance.blogspot.com/
http://bondabranded.blogspot.com/
http://tiabarney1.blogspot.com/
http://qiarasplace.blogspot.com/
http://childplayzone.blogspot.com/

16 comments:

mummy aryan syamil said...

yangg...
bagus ko bg link nehh...
aku suka murah2 nehh ahahaha

mama_umar said...

hehehehehe..yg penting bajet & ade kualiti kan?kan?

~Atie+Farid~ said...

zt...bagus info ko bg..kot2la ade rezeki aku anak ke 2 nnt..leh aku refer page ko ni ye yang....

Nana said...

wah cergas dah bli ek.heheh

dilot said...

hahaha...ini ape kes? ini kesnya ialah mak budak bershopping sakan. Nnti bila encik abang tanya, ayat standard je jawab. Alaaaa...bukan utk org laen, utk anak awk jugak...kuang kuang kuang. Tp sgt berbaloi la beli brg preloved nih. Lg pn brg tu elok lg.

lily azliyana @ mama zara said...

wah..bestnye 1 wishlist dh tercapai. mesti berkobar2 jek tgk bouncer tu kan. tk sbr la tu tgu adek umar kuar..hehe..

smoga wishlist2 yg lain jugak akn tercapai tak lame lagi yek..=)

mama_umar said...

atie - cepat wehh..cepat..kate nk made in 2010,ekekek

nana- kene cargas nana, bajet ciput je kene bli sket2 ;p

dlot- haaa..ayat stended tu mmg penyelamat la kan..brg2 ni sblm bli kene btol2 siasat sket,takut gak kene tiaw

mama zara - heheheh, baru 1. more to goooo

mama tisya said...

ala cute nye bouncer utk adik...okla dpt rege murah condition 9/10 tu...dh tau gender ke??

mama_umar said...

mamatisya- gender blm tau..tu pilih design cenggitu,utk boy pon ok, girl pon ok..kan?

shuhaina said...

zety..best kan beli brg baby ni..
shu skang ni still ngah survey baby carseat/carrier and twin stroller..ada yg berkenan semua dah kena rembat..hehehe

mama_umar said...

shu- bestnye xterkate kan?ekekek, tgk gamba2 brg bb dlm ur blog lagi geram, sumer pair je ;)..
tp tulah, kene cpt2 msg/kol sume dgn owner2 blogger tu, klu x asikla melepass

[-suziey-] said...

hola...salam ziarah :) kita dh folo..on d way nk exchange link:)

mama_umar said...

haluuuu suzi..thanx sudi singgah, keep n touch ya!

Liana said...

wa...cantk...cantik... Murah ler kan..Kalo beli baru, kopak juga poket!

Anonymous said...

порно студенты http://free-3x.com/ секс школьников фото free-3x.com/ порно фото красивых девочек [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

Anonymous said...

[color=#43a752]
Не знаеш сколько времени я тут сижу? мм.. есть мега предложение по[url=http://www.pi7.ru] видео[/url] порталу Думаю вам понравится

[url=http://www.pi7.ru]доброе молочко [/url]
aнекдот для разнообразия :)

В рпмонтной матсерской:
- У меня плесос чего-то хреново работает. . .
- Чего, сосет плохо?
- Сосет-то нормально - пылесосит плохо!

Я 6 часов блуждала по сети, пока не вышела на ваш фоорум! Думаю, я здесь останусь надолго!
прошу прпощенияф за опечатки.... очень маленькая клаыиатура у PDA!

[/color]