Monday, June 15, 2009

Result EXAM UKM dah kuar, gulppp!

mlm td dpt sms dr kakwa kwn ukm yg result dah kuar,tp mase tu aku dlm alam mimpi dah..stended arr mate aku kol 10 nk pejam trus. so pagi2 bgn pas padam alarm nmpkla msg tuh,TERDUDUK aku!trus segar bugar mate nih!klu x melingkar lg atas katil tuh..tp aku cube relaxkan diri..mandi dulu, solat,pki deodoran dulu..then trus g kt pc yg 24/7 on..taip pelan2..no matrix yg igt2 lupe dah..pastu klik kt KEPUTUSAN PEPERIKSAAN..waduhhh..dah mcm nk tgk result upt dah aku nih..sekali kuarrr...

ALHAMDULILLAH...syukur sgt2...sbb ape? sbb subjek yg paling gerun aku lepas jugak..xdpt A la...klu dpt A 2 ekor lembu aku tumbangkan, asal lepas xdpt C jadiklah..hehehehe..so tau2 jela aku dpt gred tgh2..PNG 3.56..alhamdulillah sekali lagi..yg kelakanye apai blh tanye camne aku blh dpt pointer gitu,pelik tgk bini die,blk umah aku xpenah bukak buku,camno nk bukak..ade hero sorg tu cukuplahh..pastu time exam loye2 aku dah dtg sket2..huhuhu..tdo sharp manjang,kol 10+ aku dah padam..itulah..aku mmg byk2 mohon dariNya,sbb aku tau ability aku camne..Allah maha adil & penyayang..huk2..insaf jap..insyaAllah,byk2 doa akan dimudahkan urusan kite..

sbb klu dah kije nih,utk blaja balik, open the text book again,g klas after opis hour,mmg berchentaik la..lain semngat mcm mase mude2 dulu..atleast dulu klu ade mamat encem sket kt klas ker,mmg smgt len mcm la kan,hahahahah..(aku x 1 faculty dgn apai occay)
so utk next sem nih, 2nd sem aku try utk menten or usehe lebey sketla ...oohhhh tidak!!!!!saye mau beranak la ini sem!!! huk2..kene plan nk amik subjek ape btol2..sbb edd aku dekat sgt dgn tarikh exam akan dtg,ohhh dugaannyee..xpe2..biorle aku usung perot ni sane sini g blaja,moge nnt anak aku jd tough mcm aku jugak, dan moge sel2 otak die byk bersambung mcm abg die,ekekekek..


to all my ukm frens..kakmen (senior sem 3 aka mentor aku),kakwa(senior),kakaina uitm(senior),shahrul,dan kwn2 lain..congr8s jugak kt korg sbb aku sure result korg gempak ulala punyaaa , syabbas mere bethe! jumpe next sem, insyaAllah..

13 comments:

~Eila @ Along~ said...

congratz zety..cayalah..peknen bukan alasan malas belajar kan..itula inspirasi nak lagiii berjaya kan..demi anak2..

mama_umar said...

thanx eila..insyaAllah selagi larat neh ;)

CHeeSYaNa said...

congrats, dear!
ye, mmg malas belajar time keje ni.. especially dah kawen ni.. banyak tul godaan... huhuuh

btw, aku kene cuti sem depan sbb exam date is 1 week after due date

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wahhhhhhhhhh resultssssssssssss dasat tue ... congratsssssss!!

Anonymous said...

wah...congrates zety, memang ibu yg tough. keep it up!

mama_umar said...

dayana- maceh babe,aku pon termangu2 gak nih,sem ni bln 11 exam dah..erk,takut x smpt

diana- macehhh...eh, nnt jgn lupe btau zt quot pak sani tu ye ;)

anonymous- tengkiuuu..hehehe, tough sket je,kuat nangis pon ye jugak,hahahah

Anonymous said...

Sama2 syabas...teruskan perjuangan yang belum selesai....he..he...

lily azliyana @ mama zara said...

congrats zeti..troskan usaha..

sy pon salute ngn org yg smbung blajar pas keja n lagi2 dh kahwin ni. sy konpem tkleh handle. sbb tu aritu lps gred decide smbung belajar tros. lagipon mase tu en puree pon ade lagi kt utm. so semangat terlebeyla nk further study..hihihi..

~Atie+Farid~ said...

congrats zt.........

bijak nye ko ni....bagus2...caiyok2......

shiemz said...

Gudluck zeti, alhamdulillah..semoga Allah permudahkan segala urusan... :D

bulan said...

tahniah mama umar.. huhuhuu.. seronok rasa ye..

mama_umar said...

mama zara- klu time tu pakwe ade mmg smgt la yek? kih3..dah jd laki dah en puree awak tu ;)

atie- adehh,bijak cengelat adela atie oii..heheh

kak shiemz- thanx akak :), insyaAllah mmgla kene byk2 doa kan kak..

bulan - heheheh, puan moon!!sudi jugak jejak ke sini..maceh yee

mummy aryan syamil said...

yangg...
tahniah k..:)
terok gak mak yung nehhh...