Monday, June 8, 2009

penatlahh...

3 minggu/weekend (bakal jadi 4) berturut2 kitorg travel..balik dr Bandung,mgu depannye ke Kluang,pastu minggu depannye lagi g Dungun plak,pastu mgu akan dtg nih ke Tg Malim plak..minggu seterusnye pengsan trus..xmo g mane2 dah!xmo!ugutla camne pon xkan bergerak punye..

ini sumer kenduri kawen punye citer,yelah..dulu time kite kawen mmg mengharapla kan org dtg..itula perasaan pantin2 tuh..so,time diorg kenela balas balik kan..yg penatnye bkn ape,packing & unpack balik..then berbakul2 baju nk basuh,sidai,lipat..blm masuk baju yg kene muntah umar,rendam lak dulu..pentis mentis bagai..anak baru 1 nih,xtaula pasni bertambah2 camne pulak..

yg peliknye aku nih,g tmpt org xde plak sebok2 nk muntah ke,loye ke,balik je umah ni dah 2 mlm muntah belahak..eeeiii,xsukelaa!!!sungguhla anak aku dlm perut mmg kaki jln, nak..klu mama & papa byk duit lame dah kite g bercuti x balik2 umah smpi mama beranak..if only ye nak..hmmm..

semuge perjalanan seterusnye dilindungiNya,aminn..

loh,langsung xamik gambar kt Dungun,apela..tapi yg pentinggg...hajat nk mkn sata tercapai :D

8 comments:

mama tisya said...

maunye tk penat..nk2 bw perut lg..sure bertmbh2222 pnt tu...tkde gmbr skit ke wei...tkkn langsung tk amik gmbr..mcm tk caya je :-p

ummi mien said...

uish zetty. hebatnya ko sekeluarga.sampai satu mesia ko g. aku ni pon pancit wpun kenduri kat area KL je.

ummi mien said...

uish zetty. hebatnya ko sekeluarga.sampai satu mesia ko g. aku ni pon pancit wpun kenduri kat area KL je.

mummy aryan syamil said...

yang..
aku da merase time neh..mase tuh tgh pregnant 6bln...ke sana sini aku smpi kaki bengkak teruk sb asik berjalan jerk xmau rest...

tp xpe yang..senang nk bersalin..kasi aktip yer..nnt leh jd cm aku,pas bersalin mau kuar itu labor room hahahaha

SyaNa said...

sakan ko ye..
aku yg perot bwk taik ni pun tak daya nk jalan every week
ko yg bwk baby 1 mesia ko pusing

mama_umar said...

mama tisya- ko xcayer ye..aku pon xcaye 1 gambo pong aku xamik..smpi weak batt camera tuh,xper2..yg penting dpt mkn sata ;p

ummi mien - hehehe,nk wat camno,always wanted nih..ni pon sbb close familynye wedding,yg kenduri area kl/sgor nih kitorg pejam mate jek tanpe rase berdose

mummy aryan- hrp2 gitule dimudahkann..ko mmggg..ntah2 time contraction pon ko nk balik umah dah..hahaha

syana - hahahaha,lawakla wehhh,aku doakan perot bwk taik ko nnt akan bertukar dgn segera kepada bwk budak..aminn

Nana said...

hamboi berjalan aje ye.xpe senang banak weh.heheh

mama_umar said...

nana- aminn..hehehehe