Tuesday, June 9, 2009

contest " Hari Papa"



adoii ..lawakla aku nih..las2 minit suke benor enterprem..
ni actualy contest dr blog member forum aku,name die ERRYNN
kenal dari mane? kenal dr forum pcm, mase tu aku dok nyebok2 nk carik pam susu..
saje je join..nk meriahkan blog aku nih & blog glemer erryn nih..

syarat2nye,erryn soh ltk gambo anak & ayah..dan akhirnye aku pilih gambo nih :



gambo ni mase kt Ilham,PD..

nape gamba nih ?
1) aku blh touching tgk gambo ni sorg2..renungan mata Umar & papanye sgt2 refleks the loves between them..aku naik jeles taw!
2) ni kire 1st swim lesson Umar..papa die mmg terror swim,so berkat ajaran papa,Umar dah pandai swim skit2..die mmg xtakut air punye budak..
3) dlm byk2 gambar ni yg paling senonoh,klu gamba2 lain ade je seksi meksinye..kang org lain tgk buat tergode je..ekekekek

name anak : Umar Husayn bin Hamsafar

name ayah : Hamsafar bin Abu Hassan

nk clbrt kt mane : plannye nk g swimming lagik, kali ni nk ajar Umar cara2 snorkeling plak,hahahah

oklah,,..ape2pon entry ni mmg khas tribute utk papa Umar tersayang..we lap u dad! daddy..daddy cool!!!!


7 comments:

mama tisya said...

zt sila link word MAMATISYA or eryn tu ye...tq

mama_umar said...

dah eryn,hehehehehhehe

CHeeSYaNa said...

i like the picture jugaks..
tak sabarnyer nak bersalin.. :)

~Atie+Farid~ said...

zt..aku pun suke nengok gambo ni...nampak umar begitu bahagia ade ayah sprt Ahpai...hehehhe

mama_umar said...

yer..gambar ni mcm ," tengkiu papa,sbb bwk g swimming.."

Nana said...

good luck umar...chaiyok2!

mama_umar said...

tq nana..gud luck kt ko jugak! weh,kite dua layak masuk wehh..ekekekek