Wednesday, October 14, 2009

Tadikan saya makan......



saya mmg xpenah masuk sushi king nih,paling kuat pon bli kt c4 or jusco tu, ni sume hasil ajakn kwn saye, die kate ade promo rm 2 sepinggan , apelagi laju je mengangkut pinggan2 sushi tu lawan dgn org sebelah..so 3 org mkn cume 13 pinggan je kitorg taram, heh..idakle pinggannye sebesar pinggan makan nasik tu kan..name2 sushi tu aku xigt..tp mmg puas atila mkn..lgpon org banjer :D..maceh sha..lebiuu



pastu aku dah lame x mkn donut2 nih, blila 6pcs..amik glacier,tiramisu apetahname die,dgn alien..heheheh...

tu jelah yg aku mkn arini..yelah,dr pagi dok menahan angin dlm perut ni , tah ape silapnye, last2 td minum ubat aku mirinda stroberi, kuor angin kentot sendawa,agak byk jugakla..lega sket..
hmm,xleh slalu..kandungan gule yg tinggi.huh!

11 comments:

CHeeSYaNa said...

zety, aku sejak raye mmg berkumpul2 angin dalam badan.. sakit plaks tu! Doc cakap telan gaviscon.. Yerla, time pregnant ni senang kene heartburn..

syana said...

amboiii makan sushi makan dinut
dua2 pn aku teringin neh
camno ni..
haaihhh

Liana said...

Zty...kita tak pernah makan sushi. Tak reti dan tak boleh telan...huhuhu... Apa ler rasanya yer... Pernah hubby beli, dan beri kita rasa...tp, tak boleh makan...

Nana said...

aku kureng sushi tp kalau donut tu mmg aku hantu nak2 yg alien tu mmg aku suke

** atie + farid + aisyah ** said...

alamak zt...kte takleh geng la...aku takleh bla ngan sushi ni.....muntah wey...hehehehe tp tang donut kte leh geng.....

liana said...

ety, bukan kalau ngah pregnant x leh mkn benda2 mentah ker?aku second pegnant ni kena morning sickness la.x berapa lalu nak mkn.hannah dulu x de plak..

mama_umar said...

dayana - yer,btol..sgt sng masuk angin xkuar2,smlm pon aku cr gaviscon jugak

syana - heh,ko kan slalu lead mende2 mkn nih,aku yg slalu nk folo tekak ko,ekeke

liana - xleh nk describela rase sushi tu,mmg ade org xleh accept pon :)

nana - samelah,aku pon suke alien!

atie - heheh,xper aku phm,mmg ade org xleh go dgn sushi

liana - aku xmkn yg mentah punye,pilih yg masak aje :)

lia said...

donut tu mengancam nafsu ku uhuks...

Nashays said...

tak aci sebab esoknya ko cuti...wakaka

nzh1979 said...

adoiii..yang oitt..lama gile tak mkn shushi..eceh padahal baru 2bulan pantang..ehehe
rasangidam plak..ekekke

senang2 dtg ler umah sana nak jaoh kat ulu tu erk..

zety..akak tgk perot ko maintain cumel je..suwett gitew :D

nadnye said...

dah lama tak makan sushi.. donut tu pun dah lama tak makan.. ishhh semua dah lama padahal hari tu baru makan donut JCO masa open hse..:> tapi nie donut lain