Monday, October 12, 2009

Story with No Pics

jom recall citer weekend lepas dan mlm td
sabtu - kitorg g 1 wedding, 3 umah terbuka tp hanya g 2 aje ,
ftkutisaya berjaya menyapu ruang tamu, kemas2 umah dan buat 2x laundry, yey! no wekend bibik ruled!!, tp saya xlarat nk mop..rase nk terberanak dah

ahad - pagi2 kaki diserang cramp like hell , saye jerit meminta tlg pd sleeping partner saye dan apai pon bgn tergesa2 mcm kepala baby dah nk terkuor, pastu saye berjaya basuh toilet plak,ade 2 umah terbuke , hmm..best btol 2 ari ade sponsor lunch & dinner
hiohy

mlm tadi - famili ayahbob nk dtg beraye, plan nk buatkan mee bandung tp dah cari satu warta perencah segera tu xde..last2 bli barrel kfc,heheheh..si Umar sgt excited klu ade org dtg umah dan layan karenah dan 'show off' die..x duduk diam walau sesaat, last2 tetamu balik je die muntah belahak kan isi perut die sbb dah pening melompat,menari dan berlari..dan saya jd tensen tyyyy..rase nk belasah marah yg sgt2 sbb mlm2 kene lap karpet..and again rase nk terberanak lagi

kesimpulannye .. aktiviti saya pd weken lps dan smlm membuatkan saya rase nk terberanak..aiyoo..ni klu ckp 40x nih mau jd btol2




note : saya sdg berdoa dan mengharap sesuatu nih..hmm..dapatlah hendaknye..

12 comments:

[-suziey-] said...

hahah sempoi giler:p warta mane pegi tu? yg sy tau ade kt bangi je,..dok bangi ke? bole la jmpe xenggitu..hehe:p
hmm mmg paling xsuka lap muntah..huhu..time tu mmg rs nk swing je ape ade kan..eheh..sabo2..kang termakbul doa trberanak time tu gk:p

Nana said...

adoila aku baca pun letih hehehe..

mama_umar said...

suziey - warta bangi, skg bintang..laa..blhla kite jumpe jejak kaseh,dok bangi je,heheh, dok bangi gak ke ni?

nana - kesian akukan nana T_T

lily azliyana @ mama zara said...

gigihnya mama Umar ni mengemas rumah n membasuh toilet. lenkali buli jerk en hubby n si umar tu yg buat. dpt pahala byk tolong ibu mengandung nih..hehehehehe..

hee..mengharapkan ape tu. niat 40x kot2 dapat btol..=p

liana said...

wah, asyik ckp nak "terbersalin" jer ety..kang jd betul plak kang...haru biru apai dibuatnya.. ape yg ko berharap sngt tu ek?

liana said...

wah, asyik ckp nak "terbersalin" jer ety..kang jd betul plak kang...haru biru apai dibuatnya.. ape yg ko berharap sngt tu ek?

liana said...

wah, asyik ckp nak "terbersalin" jer ety..kang jd betul plak kang...haru biru apai dibuatnya.. ape yg ko berharap sngt tu ek?

nadnye said...

rajin mak byung sorang nie .. tapi kan mungkin nak dapat anak pompuan .. (nie macam aku la nie.. kalau anak pompuan lain skit..)sebab rajin mengemas, basuh toilet sakan.. mesti pinggang sakit..

mama_umar said...

lily - nk hrp 2 lelaki ituh,huh..silap2 org igt umah kucing nnt :(

liana- amboi,smpi 3x ko post komen tu, mmg nk soh aku banak cpt nih,keh3

nadye - insyaAllah mmg gigirl dlm nih :) ntahle..mmg rajin semacam,habuk tu seakan musuh!ekekekek

lia said...

cuba ckp nk beranak tu masa date yg lawo skit... soh gak geng2 kat opis tlng ckp kan, untung2 bersalin date lawa he3...

tp serius, hebat sungguh larat g nk wat keje2 umah da sarat2 ni... kagum2...

mama_umar said...

lia - heheh, date lawo2 dah terlepas,,mmg tgu bln 12 jugak le nihh..aah,rajin tp pastu flatttt

麻辣鴨血Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社