Sunday, August 2, 2009

korangg, tolongg..help..

-> k.amnah kt blkg tu menggelakkan aku plak

hahaha,gambar x describe the tajuk kan?very mengade pki mask cenggitu ;p , citenye camni, masuk2 je opis di pagi senin pening lalat,
"eh,sumer kene pki mask arini, students yg demam sume kene kuarantin ye"
laa..pki mask je ke, bagi coti truslahh..bahye wehh..dahla 2 org student under aku demam panas..so kt opis arini dah mcm 'pencarian ratu mask', ade jugak yg mcm kesatria baja itam.mcm2la korg,keh3..

tp prevention is better than cure right? kitorg nih mampu berdoa la agar sumer mintak dijauhkan dr wabak merbahaya..huhu..termasukla sape2 yg mmbace blog aku nih, sedare mare,kwn2 lain, esp our children..wekend lps pon kitorg x kuar p mane, cume p ziarah our newborn niece, zahira nur auni..comelll..wangiii..(gamba lupe amiklah..) hehehe..
igt nk g alamanda ari sabtu sekali apai kate
"yang, xyahla g sane, sogo tutup arini,demonstrasi tu,sure sumer larik g alamanda"
masuk akal gak ape apai ckp, so aku pon redha jela kan..
then pagi ni, dok borak dgn shar sambil dpt brooce baru adiah raye (auw.lebiu shar!), die kate bli kt alamanda sabtu lepas, best je g sane xrmi org sgt,parking pon senang..WHAT??!!!!?
shar gelakkan aku ..sob..sob..siap awak yang, balik kang saye gigit >_<

oklah, tips utk minggu nih, sumer berjage2 ye dgn kesihatan masing2..takecare sumer!!


tips ke2 - saye jual biskut raye dah,yeayyy!!! sample dah ade kt meja saye ye

11 comments:

mama tisya said...

mmg leh jd ratu mask...ahhahah

lawak la apai psl deomstrasi tu dr sogo lari ke alamanda ek..jauh benor tu..ekkekeke

[-suziey-] said...

hahhhaaa...sabo je la..lain yg diexpedt lain yg jadi..hahaa..lengang yek..rugi la xg alamanda ek..hahaha:p

[-suziey-] said...

p/s: pls vote for aQeel yek utk my cute lil prince contet :) B07

Liana said...

hehehe... wa... comel ler pakai marks. My hubby pun suruh ummi pakai...huhuhu...Risau kan keadaan sekarang!

Yang...tolong vote untuk Husna...
http://ummihusna.blogspot.com/2009/08/meraih-undi.html.
Undian anda amat diharapkan...

Tq

nzh1979 said...

waaa..ko nih wat org berdebar2 je tgk gambo tu..ehehe
upenye gimik eh..
jaga2 ibu mengandong.. coti je la.. dpt rehat2 kan badan.. sambil terapi kaki ke shopping mall..ekekekke

mama_umar said...

mamatisya- itulah,sungguh la mmg xniat nk bwk kitorg g jln kan,huhu

suziey- wokeh bebeh,i'l vote 4 that encem guy ;)

liana-kt opis ni br 2minit pki dah nk lemas rasenye,klu mask mahai sket ok kot,ekekek,ok wil vote 4 husna

kakzam-igt nk g terapi dah aritu skali kene klentong dgn apai :(
eh kak,bile nk bersalin nih??

Nana said...

tu la takut kang dh makin menjadi2 wabak tu skang ni.hrp2 dijauhkan dari kita seme kan
nsb bek la aku xkuar sabtu lepas klw x sure aku tsekat nye

shiemz said...

semua org dah pakai totop idong nie... lagik gerun baby umur 2 thn meninggal lak kan pasal kes nie..huhu... amat ghisau...

shiemz said...

semua org dah pakai totop idong nie... lagik gerun baby umur 2 thn meninggal lak kan pasal kes nie..huhu... amat ghisau...

mummy aryan syamil said...

aahahahah yang comey ko pakai ekekek

lachikoz said...

mask kat guardian n watson semua abis wei..mane aku nk carik mask? last2 aku mintak kt pak gad annur satu, itupn lokek bebenor nk bagi aku, pegang mask tu xnk lepas tu..kerek tul..afeef dh la demam teruk aritu smpi 2minggu batuk selsema. sian die..sibbaik xde pape..