Tuesday, August 25, 2009

GamBar Terbaru Umar 1 tahun 8 bulan :)

saje2 je nih aritu g kedai gamba tingin plak nk amik gamba Umar kami, kebetulan die baru baik demam..tp rasenye next time nk g studio lawa sket or g photoshoot outdoor ke kan (tgu adek Umar kuar ke, senang amik 4 org trus :D )..ni pon amik 3 keping je..mama loves abg Umar tau ,mmuaahh







p/s : ikut muke sapela anak ku ini..hmm...Umar nmpk kudut dlm gamba nih,die demam aritu susut sket badan die

14 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

santekkkkkkkkkkkkkkkk .. zetty framekan gmbr2 nieh .. sure cantik bangat ;-)

mama tisya said...

makin encem...ada gaya model ni...dh nmpk ciri2 abanglong

mama_umar said...

diana - macehh,igt nnt bile adek kuor nk photoshoot btol2,heheh,frame blm beli lagik

mamatisya - auw,tulah..nmpk mcm big bro,tp kt hati aku ni die stil my baby :)

mummy aryan syamil said...

makin ensem taw umar neh..klu die senyum adehhh runtun jiwa untie:)

mama_umar said...

ala aunty,malu2 kude mama Umar bace,ekekek,ker sbb baju katun elmo tu??

Mios The Photographer said...

hahahaha.. aku nk cakap nih... anak hang muka macam hang le... beso dh anak hang ni ye..

mama_umar said...

miorrrr!! klulah aritu jd photog dgn ko,sure lawo kan?huhuh

lachikoz said...

ty, umar makin besor makin sebijik sejabak kau ty..mcm copy n paste..kecik2 dulu ade la campur2 apai skit..mmg dh nmpk ciri2 abg long hehe..

apai, no heart feelings hehe, doa byk2 yg 2nd muke kau lak ek..

mama_umar said...

esah -mayb kt mate org nmpk mcm kopipes aku ek? klu aku tgk sendiri,time die gelak /senyum gedik je mcm aku,kih3..eeeii,xsaba jumpe afeef ahad nih!!

PHiRa said...

hensemnye umar...cair auntie tgk senyuman dia

mama_umar said...

kakphira- senyum die tu ade makne tuh..kih3

~Atie+Farid~ said...

ensemmmmmmmmm.......untung sape wat menantu ni...hehehehe

CHeeSYaNa said...

nampak umar susut skit.. takper.. nanti kasik makan banyak2 erk...
suka gambar die gelak tu!

mama_umar said...

atie - heheheheh,takut anak dare je takot dpt makmentua mcm aku ni haaa

dayana- nmpk susut,tp berat mak aihh..