Monday, August 6, 2012

Siapa Nak tiket LEGOLAND free

salam =)

haaa..bln 9 nnt Legoland dah bukak kan..tapi kami xsure lagi nk g ke tak..bln 12 ade wedding bff skolah aku kt JB..jadi..alang2 jugakkan...cume part crowded tu yg xtau blh redah ke tak..


ok, dgr kt radio aritu, sape2 beli biskut captain munch brand Munchys blh dpt 1 tiket kanak-kanak free..dengan syarat bayar 1 tiket dewasa lah.. kebetulan singgah Giant mmg suke nk belikan oreo budak2 nih..ekali aku tgk pek biskut Munchys tu, eh..betullah die kasik free..dari 15 Sept sampai 31 Dec 2012  sahaja..maka..kautlah 2 pax, hehehe..pegi ke tidak blkg kire ;)

ok kande dinde..sape2 yg nk pegi Legoland bwk anak2, dah jimat RM 110 tiket kanak2 weh..sile beli biskut Munchys okay :)  daaaaa

19 comments:

Nana said...

menarik nih nak juga bli hehee

AyuArjuna BiGoshh said...

hehehe, anak den ramai :)

lia said...

wahhhh menarik2... thanks for info beb

Lily@MamaZaraZareef said...

best ke legoland ni ek..mesti ramai org nk terjah lagi2 ada tiket free budak2 ni..hehehehe

Nad @ MamaZN said...

bulan 12 cuti sool sure ramai org
kalu pegi, jgn lupa share ek! hihi

Gieyana said...

menarik gak nie..tp x sure bestker idak kt dlm nie..ritu msuk toy muzium kt penang nie so so jer..better tgk toy kt mall..ekekeke..:-)

~aYu~ said...

camtu lak yer.. menarik.. sure grab biscuit ni.. hihi..

MRS. K said...

haha segera aku beli sebab laki ku mmg dok ulang alik pegi jb

~ana~ said...

laki aku dah bg2 hint nak pegi sini...aku x kisah la sbb bkn aku bayar pun..hahahah...

jemarisuri said...

wah lepas ni abis la biskut ni kt kedai...hihi

salam kenal

IntaNBerliaN said...

harga tiket tu mahal betoi kan..

AdanyaKauUntukku said...

macam best je offer nieH...mmmm...mmg planned nak ke sana akhir tahun nieH...

Mama Zharfan said...

menarik ni...nak kena cari biskut ni heheheh

Anum said...

jom beli

MaMa CyDa said...

uishhh nk kena beli nih. Alang2 bln 9 masih berpantang kat batu pahat, baik trus jek lgsg ke legoland hakhakhak mcm laki aku nk pegi jek huhuhuhu

CHeeSYaNa said...

Aku plak ada 5 voucher 30% discount.. heheheh.. dapat biler beli crocs

watyz said...

menarik tp sure pack. kawan aku dr awal start juai tiket online dia dh bli. aku lak tp kopun diskaun masa bli kasut kat crocs...

SyaNa said...

harus aku terjah mercato bawah cr biskut
tp iman kena byr ke?? free lagi kot dia

mama_umar_maryam said...

wahhh..patutlah biskut byk abis smlm,hahaha..ok kande dinde..njoy nnt sape yg pegi ;)..igt..kene byr 1 tiket dewasa dulu untuk 1 tiket free kanak2 ;) --dh mcm staff legoland plak aku