Wednesday, August 22, 2012

Salam 1 Syawal dari kami

salam =D

jap,jap, lap habuk nih..hahahaha..habuk biskut raye je pon ..

nk updet blog punyelah sangap, tgk update kande dinde thru fb je byk..alhamdulillah, masing2 happy sambut raya tahun nih..bagi kami, ada up & down nyer..biarlah kami je yg simpan..yg penting, orang keliling xpasan sgt..muke ttp senyum..duit raye ttp bagi, hehehehe..ya Allah..bukakanlah pintu2 rezekiMu buat kami..biar orang x ingat kite..jangan kite buat orang..what u give u'll get back kan :) ..Dia Maha Pemurah lagi Pengasih..yakin dgn rezekiNya yg x putus2 buat kita..insyaAllah..

oklah, sape2 yg jalan2 raye kt blog aku nih, jemput2lah cuci mate tgk gambar ye..nanti i visit balik ;), njoy your rayaaaaa














11 comments:

watyz said...

selamat hari raya zety..
syomel maryam pakai tudung. x pe la zety yg penting sume org hepi kan. x yah nk sakit2 kan kepala nak pk kan hal remeh temah nak2 bab org lain.. moga kite sume dimurahkan rezeki yang HALAL dari NYA.. amin... :)

watyz said...

eh... cantik ko pakai baju purple ngan tudung itam tu. nmpk sweet jer... :)

~ana~ said...

Selamat hari raya zety...:)..maaf yea klau ada tersalah kata, tersilap bahasa...enjoy your raya ya...

Lily@MamaZaraZareef said...

Maryam super comel pakai tdg raya..hehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

Maryam super comel pakai tdg raya..hehehe

masz14 said...

mana ada raya yg semua benda best je.. mesti ada gak yg tak best. tapi mengenangkan hari yg mulia.. buat muka manis je le.. i kat sini pun sama zety..
hehehe.... slamat kembali ke opis!!

Gieyana said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin yer..meriahnya..:-)

mama tisya said...

nape umar kt blkng kerusi tu yg gmbr 1st..tk nmpk gmbr ensem berbj melayu:)maryam ayu bertudung

IntaNBerliaN said...

comelnya maryam nih!! seronok tgk gambo2 raya kwn2 ni.. :-)

p/s : sorry dh lama xjenguk sini.. kndungan mkin besar makin terbatas nk tgk kmputer

Nana said...

Ramai nye sanak saudara meriah

Afne said...

suka tgk gambo raya korg :)