Sunday, August 5, 2012

Datuk LCW sesungguhnya saya sangat sebak

salam =)


ok, sblm cerita psl datuk LCW ..kite tepek sket iftar kt umah mak aku semalam..meriah2 sbb ada 2 family makcik aku dtg..masing2 bwk potluck..kitorg bwk yg plg sonang sekali..order pizza dominos yg new york crust tuh..pehhh...heavenn,hahahaha..tu gmbr mak hajjah tgh busy membusy nyusun makanan,sambil jerit-jerit.."cepat amik nasikk...nk buke dah nih..."

lepas solat maghrib jemaah, pukul 8.10 malam trus bukak tv..hehehe..teruihhh...gegak gempita stadium kajang nih hah..hahahaha..aku mmg semangat kesukanan tinggi weh...sampai larik Maryam dgn Umar main tempat lain..pakcik aku yg tadinye jadik imam pon dah x terkontrol dah menjerit2,hahahaaha..

dah x blh nk ulas dah..aku rase sumer rakyat Malaysia setuju dah DLCW dh buat yg the best, all out utk game smlm..cume luck je xde..dan..part DLCW dah kalah tu..die terduduk..tunduk..ishk..klu xde org keliling aku mmg aku meraung sekali wehh...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aku rase apai,adek2 aku,pakcik aku pon kontrol nk nanges jugak kot ;p  ..mak hajjah pon semangat kesukanan die tinggi tuh..bekas atlet kan..ponn, trus tanggal spek xmo tgk dah..adehh...peritnye nk telan kekalahan yg sebenanye DLCW sikiitt lg dh blh menang sbb die dah lead point ke 18 dulu,huhu..

oklah..x blh ulas konon..1 perenggan gak aku merepek,kih3..rasenye sumer org up citer badminton smlm kt fb , blog, opis etc..aku mmg saje x bukak fb wiken nih,hehehe...

14 comments:

lia said...

aku lak, x sampai hati nk tgk sbb aku pon turut rasa sebak wehhhhh

watyz said...

aku pon nangis ckit sbb kang kena panah ngan en Izhar.. hahaha

mama tisya said...

mmg sedih tgk DLCW..sian die tp apa2pn die tewas sipi2 point

Nana said...

bg aku dia ttp menang
xfrust sebab beza mata xbanyak
cma xde luck je

Anum said...

sedih tgk sebab dia dah usaha habisan

~aYu~ said...

time set 3 tu kejap tgk kejap tak tengok. xsanggup rasanya. tp, mmg sedih tgk LCW menangis. :(

Puteri Satu said...

apapun makanan yang terhidang tu tetap buat akak terliur.. mcm ada menu ayam percik je tuh...

IntaNBerliaN said...

a'aa lcw dah buat sehabis baik kan... xda rezeki..

Nad @ MamaZN said...

sedey jugak..
tp kalah yg bermaruah
tetap bangga dgn DLCW!

emmm, makanan atas meja sangat menyelerakan!

ieda said...

nk buat macam mana dia dah buat yg terbaik ..
dia tetap buat kita semua vangga kan ;))

mummy_ayu said...

setuju sgt..DLCW memang dah main sehabis baik dah..and dia kalah pun bermaruah..and yes..sedih sgt tgh part DLCW terduduk tu...sian sgt..Ayu pun kat umah MIL , kalu kat rumah confirm hujan gak tu...tapi bila tgk ulangan and time DLCW amik pingat tu..pun sedih..berair la mata..masuk abuk.. he he he

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku sebak tgk .. sakit2 perut game kedua tue ..bencik lindan hoverrrrr

mama_umar_maryam said...

hehehehe..jantung i kan xbenti2 debar tau..smpi mcm..eh..nk saket jantung ke hape aku nih

Sidratul Muntaha said...

mmg agak sayang disitu..
tpi Lin Dan..
aku tak salute as sportman..
takde sportsmanship yg tinggi