Monday, May 4, 2009

Bad Hair Day? or mmg Bad Day???

kisah ptg smlm :

as usual monday yg meloyakan dan membosankann..sbb cuti pjg kan..seb baek ade tenet,dok pale pening2 sempat gak stadi sket ttg bandung..alahaiiii cepatla 20hb datanggggg!!!!!!

ptg on d way back singgah shell nk pam minyak,sekali nozel tu mcm cipan je klu tetekan lebih sket terbenti trus,terhegeh2 aku mengontrol tekanan jari aku nih,sekali abis minyak terkuar dr muncung tu tekena baju aku!!!!!!arghh!!!!!!!!!aku jd org minyak petrol!!!!!!!!!dari peha ke bwh le baju aku basah dgn petrol,adoii..tibe2 rase takut plak,bygkan kot ade org merokok ke dekat2 pam tu kan,mmg esok kuar paper la aku nih..pastu aku basuh sket baju tuh,bau petrol usah ckpla..aku rase anak aku dlm perot nipon loye..sampai2 umah,papa mertua aku dok bising, " eh,nape bau minyak gas nih??umar main ke?"..die xtau yg menantu die nih baru pas mandi petrol,aku dgn slamber tros naik atas rendam baju , mandi & nk lupekan peristiwa tuh..hmm..
lps je magrib nausea aku akan attack tanpa belas,dan tekak ni dah xtau nk mkn aper..tu yg seksa tuh..perut dah bunyik tp xtau nk mkn ape & rase nk muntah,teruknyeeeee perasaan ini!!!
akhirnyeee..carbonara kt san francisco pizza tu jugakla aku bedal..alahai nak,xkan tiap2 mlm nk mkn carbonara,gile high mentenan awak nih..dah dpt carbonara tido dlm senyummmm

pagi ni :

&*(()^%^ punye lori ikan ke lori apetah!dok nk sondol2 aku,ko nk laju msk lane kanan lah,aku pon ke kiri trus termasuk exit KLIA,adoiiiiiiiii!!!!apela nasebbbbb...buat u turn konon nk p hala seremban dgn harapan masukla hiway td, sekali trus ke semban la plak...huwaaaaaaaaaa!!!!!!! abis rm6 aku byr tol,dok patah balik,,msk kije pon kol 8.45..muke bodo je masuk opis,hmm..blame diri sendirila..dlm kete dok berangan mlm td mcmla mimpi besh!ishk!mimpi mlm tadii..huhuhu..best jugak sebenanye,heheheheheh...dah smpi meja,tgk2 shar belikan aku nasik lemak yg die slalu belikan tu..sedappppp..mekaseh shar..i lap uuuuuu...huhuhuh..terubat sket tekanan nih...yelah,pagi mkn best,masuk lunch kang 'it' will attack u back man!dem!


6 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alahai sabo je la ... kita ms still ada lagie .. skit2 .. tp kdg2 teruk juga hu..hu..

mama_umar said...

rindu zaman2 melantak 3 bln lepas,huwaaa!!!

mummy aryan syamil said...

wahhh...betul2 marah org tuh yer ehehehe...
ayang sabar yee...
dugaan tuh...mmg time2 gini emo xtentu..
saboo...
amboi western sungguh bb tuh yeee
segannnnnnnnnnn

CHeeSYaNa said...

aku pon nak try le carbonara san fransicso nie.. tp aku percaya.. maggie tetap idaman baby dalam perut aku ni.. huhuhuhu

mama_umar said...

shiera-xtaula aku 2-3 arini,mcm bengong2 sket :(
ngade2kan tekak aku??

dayana-fyi,blk je tgk esah,mlm tu aku mkn megi kari + telo,nyum2

mama_umar said...

ooh,1 more,shud try mkn kt carbonara san francisco tu..pd aku shedapp ;P