Sunday, March 24, 2013

Strawberry cheese cream oreo based cake

salam =)

wooooo...name xmo kalah ..pdhal bubuh stoberi je kt ciskek aku tuh, hik3..aritu tgk kt channel AFC, Anna Olson ke apetahname die buat stoberi shortcake..sumer based stoberi..sekali tu ade die buat non bake cheesecake jugak..so nk tirula kan cara die susun stoberi tu..

hasilnye punyelah bughukk aku buat..tapi rasenye ehem2..aku kasik 5.5 bintang! (xmalu rate sendirik!), ahad petang jamu mak,embah & adek2 aku lunch kt umah aku..aku cume buat air soda bandung (apai yg terer buat) , ikan talapia bakar & stoberi ciskek tuler..lain2, mak aku bwk jugak lauk2 die masak..hihi..alhamdulillah..dpt jamu family tersayang ;)




12 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye nampak ciskek tu..teringin nak makan gak..hahaha

mama tisya said...

yum22...kek kalo ltk strawberry akan wt org terliurrrr...cher ltk pisang tk brp la kn..hehehe

~ana~ said...

wow...hebat nih....

watyz said...

adeh!! sedap nye kek... :)

Nana said...

va terlior haku

Fiza Rauf said...

zet... dh la nk merasa puding roti ko xdpt.. ni nmpk pulak ciskek ko.. aih

Fiza Rauf said...

zet... dh la nk merasa puding roti ko xdpt.. ni nmpk pulak ciskek ko.. aih

Nad MamaZN said...

Kalu selang2 stoberi ngan kiwi lg memgamcam kot kan? Heee
Nak sketttt!

LYAfrina said...

sedapnye nampak.. rajin zety membuatnya..

IntaNBerliaN said...

alahaii nampak menarik je... strawberry tu wat wat nampak cantik :-)

CHeeSYaNa said...

ok.. nak tiru! bye!

MrS. F!zA said...

nmpk mabeles! nyum nyum..terliur lak..adeh..