Tuesday, March 12, 2013

Kalau preknen pon boleh pakai baju poplook nih

salam =)

Lame jugak aku berhibernasi dr bli baju kt thepoplook nih..pastu tetibe 1 ari aku terbukak lah website nyer..ade jgk aku join group thepoplook fanpage kt fb..tp tgk2 jelah..dah x se excited dulu,hehehe,i bese2 jer skg ni ;p , tgk punye tgk, ade 1 blouse nih mcm taste aku lah..dh lame carik kaler mustard2 nih..cam bese aku tgu sehari je pastu dapat parcel...few days later aku try..emm..oklah, selesa..berangin2 angin masuk dlm baju tuh,hahahaha..rase2nye klu preknen pasni, blh la taram smpi 9 bulan kot,hik3


10 comments:

~ana~ said...

aku nak cakap.....

LAWO.....baik baju baik tuan baju tu...dua2 lawo...:)

Nana said...

kan?aku nak bli dah ritu sebab tgk sesuai je utk pkai smpai branak haha
tp seda diri eh xkeje hahaha so pejam mata je

Afne said...

cntk.. aku pn suka baju loose cenggini.

Nad MamaZN said...

Kite mcm nana jugak
Dh klik buy, tp ms nk wat payment trus tersedar huhu
Tp rase teringiiiiiiin nak jugak hehe

MrS. F!zA said...

kita sempat sambar 2..dah beli pstu nyesal tak amik 3..3mcm ckup lengkap skit..2 mcm tak cukup..ahha mula tu tkut tak bape ngam..tak tak try pakai lg nih..tersimpan je..sokmo gitu..

AdanyaKauUntukku said...

akak kadang2 masok gak poplook..
tapi cam tak boleh beli..macam tak muat...ha ha ha

Lily@MamaZaraZareef said...

teringin gak nak beli blouse dr poplook ni, tp takde size besar mcm kite..wuwu..keciwa. nway, cntek baju..tdg pon cntek gak..:-)

lia said...

ingt kan ko peknen ha3

watyz said...

aku pon dh lama pose baju2 poplook ni. tp mcm rasa baju2 dia makin mahal lak. tu yg dok diam jer. hehehhe

Nora Karim said...

cantik juga baju ni... :D