Sunday, March 31, 2013

cerita PD cerita beli buku cerita keje ari Ahad

salam =)

mule2 nk citer PD, disebabkan dh slalu sgt kt Ancasa PD tu, cume ade 2 gambar jelah ye..tupon sbb Umar 1st time naik banana boat & pelampung besar tu ..dh berani dah anak teruna kami..cuti2 PD kalini santai .. malam2 karoke bagai nk pecah bilik tuh,hahaha

 


citer ke2 citer beli buku..perabiskan voucher buku nih..sgt2 best! aim kalini nk ABISkan bace buku yg dibeli dan nk beli RAK buku baru.hihihi..sentiasa ade udang disebalik batuuu ;p


citer terakhir, ari ahad semalam aku kene keje..duh! blk dari PD ari Jumaat, cume ade ari sabtu je nk buat keje2 umah..dahla bibik wiken aku xdtg mgu nih..dtg keje pon sbb ade Open Day uni ..kan baru lps result spm/stpm..so moh ler ramai2 masuk uni akak yeeee..so, sepeninggalan mama mencarik sepinggan nasi tambah, anak2 ditinggalkan kt papa..seb bek mmg ade kenduri kt umah pakcik apai smlm, so adelah makanan utk diorg ber3 (ehh, kesian plak aku bace) ..aku igtkan papa die jagelah smpi ke petang, rupe2nye die nk p men golf..budak2 ni atok/nenek sedare diorg amik..hmm,sabo jelah..xper, yg penting ade yg blh tlg tgkkan budak2 nih..mcm2 dpt ye tgal dgn tok/nekbob diorg..manje btol!

lega budak2 berdua ni behave je kene tgal









8 comments:

~ana~ said...

aku pun skrg ni dlm proses nak habis kan baucer buku tu..rs mcm haish..apa lagi buku yg nak di beli....huhuhu..

Nad MamaZN said...

Senang kene tggl ok la kan
Sbb dah biasa so takde la umar maryam rase janggal ke kan..

mummy_ayu said...

wah..beraninya Umar naik boat tu..Ayu pun tak berani...

watyz said...

best nye bercuti cutian.. hehehhe

JaSSNaNi said...

bestnye gi PD... :)

Pa n Ma ADAMAYA said...

babe, aku sudah beli buku-buku guna BB1M, then dah beli rak buku susun buku-buku tu... seronottt nekkk....

Lily@MamaZaraZareef said...

Mcm best je pelampung besar tu..x pnh nampak sebelum ni..haha..sian kan..

dela said...

lama x jenjalan PD