Saturday, July 11, 2009

semua tentang Umar Husayn

di pagi ahad yg hening nih, sumer tgh sedap tdo..jd amik kesempatan updet blog jap, kang klu dah bgn cupcake aku tuh keybod pon xleh pegang..

--> assalamualaikum kapkek..

-->kelatnye nk bukak mate

-->ni paling mengade sekali,sgt2 syg same bantal pooh die (aunty atie bagi neh,kembang x aunty??)

rase mcm dah lame x letak gamba kapkek aku sorg nih..ni pon snap time nk g keje,huhuhu..ni yg buat mama xmo g kije tau x(ari2 mmg xmo g kije)..mulela buat muke cair2 hati gitu..adoii ..

sob..sob..besar dah dier..bulan ni dah setaun 7 bln umo die..mcm2 dah vocab & pangai umar (yg kdg rase nk debuk pon ader), latest talent playing golf w/out btg golf (klu x sumer org kt umah ilang idung),cume action jela mcm tgh buat swing tuh..bkn kitorg xmo bli btg golf tuh, tp ish, nnt2lah..ni die swing dgn tgn je pon kdg hits his own nose,hahahaha



pastu bertambah plak feveret channel die, not disney nor carton network, tp golf channel (weh,klu korg je konker tv mama nk tgk ape?tv atas xde astro,cait!) mmg sgt suke la umar klu tgk bola masuk lubang tuh,siap tepuk tgn,pastu fokus gile time org buat putting tuh,oh anakku..klu btul dah besar nk men golf dan bg mama duit byk2 silakann..xdpt jd tiger woods jd mcm camillo villegas (gile ensem mamat nih)pon xper..hahahah..

apepon umar, i'm proud to b ur mom dear..selamat membesar dgn sehat ye sayang,mmuuaahhhh

15 comments:

Nana said...

lain plak muke umar gambr yg 1st tu

mama_umar said...

gambar fresh bgn tdo tu,bengkak je muke ,heheh,campor air liur basi skali :D

Nashays said...

huh air liur basi dan gigi kapak!!beso dah anak ikan aku sorang nie

shiemz said...

dah besar ye umar yek... Hadzeq kat umah, shiem terpaksa bukak laptop.. sebab dier akan mintak tgk mickey mouse @ thomas n friend @ hanny manny dan mcm2 lagik la...hbs 1 citer, nak citer lain lak.. jenuh la, shiem laki bini x ley tgk berita bagai.. so terpaksa la burn dlm cd atau beli cd... senang citer.. hehhe

mama_umar said...

shar- aku xsaba nk bwk die g jmpe dentist,gile penakut nk gosok gigi,huh!
shiemz - huwaa..samela kite..sumer diorg nk konker kan?klu kt pc tu bukak utube upinipin,lagu abc,golf, huwaaaaaa!!!

~Atie+Farid~ said...

sayang jugak umar kat bantal pooh tu ye....jgn penuh ngan air liur basi mama die udah.....

~Atie+Farid~ said...

zt..aku ngah kembang ni....bantal tu entprem....wawawawawa...

p/s: anda di jemput! sila amik kad jemputan di blog ai.....

mama_umar said...

atie - tu ko blm nmpk lagi die dok usung sane sini pooh tuh,aku basuh bulu pooh tu pon xleh sidai lame,heheh,ok2..maseh jemputtt..jap g aku amik invi. bday aisha :)

mummy aryan syamil said...

yang,,,
nk gantikan tiger wood tuh...
xpe la....cerah mase depan..
jgn golap cm tiger sudahhhh ekekekeeke

mama_umar said...

mummy aryan - heheh,bab gelap mcm tiger tu agak seram sket..tp klu duit byk beb,,hehehehe..aweks sume xkesah kan..hahahahaha

mama tisya said...

wah2 bgs la talent umar yg br tu...ikut jejak dadynye ye suka main golf..amboi2 dh beralih arah ke cahnnel golf jugak ye...maintainance tgi ank ko ni zt oiiii...ehhehehe

mama_umar said...

huhu eryn,takat ni yg kayu plastik tu pon aku x bg apai beli,kang besa sok nk men amik jela papa die punye,xkose nk bli baru

[-suziey-] said...

so sweet al umar..bagn2 tido senyum jek:D

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

umar sudah big boy ... ha..ha.. feberet channel golf yer .. kena htr kelas golf niehhh ;-)

mama_umar said...

suziey - kdg2 je bgn senyum tuu,hehehe

diana - dr anto klas gof baik anta mamanye g OU,ekekeke