Wednesday, March 11, 2009

toy fisher price umar cume rm xx ?? wow!!

mcm xcaye tp tulah hakikatnye..akhir2 ni mama umar tlh berjaya melakukan pembelian berbaloi tahap tinggi utk brg2 umar, yg pertama : baju anakku 3 elai rm17 tu, yang kedua : 2 toys fisher price cume rm55 aje..apekah die toys itu?? kt mane beli?? haaa...satu2 aku jawapp

tadaaaa...musical chair dgn side table,siap lamp , clock & book ..pastu kusi tu klu bgn or duduk die akan nyanyi sendiri..cume rm50 aje..harga sebenar?? heheh..kasik bakar sket..tgk je la website nih http://mybbstore.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=953
ni website company msia punye..blh je nk tgk website fp betul2 tp sumer dlm pound & usd..malas nk convert.


beli kt giant nilai..tp yg peliknye bkn sumer giant buat clearance stock nih..smlm pg pon adela tertonggok 1 je kotak menan nih., mmg x senonoh le ghupe kotak ni dah,bughuk..koyak sket,tp yg penting not open yet!.yg peliknye org tgk sipi2 je..aku?haha,aku mane blh tgk sipi2 je..siap soh budak2 tu test bateri bagai,bukak siap2 kuarkan dr kotak (klu aku xbli mmg nk kene maki la kot dgn dak2 tuh),bepeloh2 gakla diorg nk psg..sian nengoknye..skali tgh2 psgh tuh dah mcm buat pameran plak dah..barula org sebok2 tanye aku bape rege la, ape fungsila..elok lg ke x..heh,sorii mem..aku chop dulu..dah mcm daging bbq aku tunggu budak2 giant tu dok psg screw driver sume,k0rg sedap2 nk rembatt yee
Evil or Very Mad ..sape soh x test dulu ?? pas psg tu,aku rase oklah kot..xdela kusi patah kaki sumer ke,atau blh mencederakan si umar so trus sumbat dlm kete..org lain? kebil2 la bebbb,hahahahahaha
1 lg toy magnet pizza..cume rm5 aje,ade lagu2,pastu ajar shape circle,triangle bagai..sekian timekaseh
Mr. Green
aku dlm kete on d way back dah terbyg2 muke umar yg kaki bodek tuh..con4m excited budak nih!ishk..sanggopla mama berkorban panas & $$ utk ko nak oii..
muke budak umar lps dpt menan



lupe lak nk selit kitorg dpt ole2 dr liverpool..tq maklang & paklang Mr. Green
(x aci, sovenir papa paling mahaaaal Evil or Very Mad) mama punye??uishhh..bahye tayang kt sini..tgk tag jela..no secret..kih3, umar punye bj l/s..hehehe,blhla tambah koleksi nk g jln nnt Dancing


nk selit kali ke2..ini le baju anakku yg selai rm5 tuh..dpt amik 2 je sbb 1 lg dah selamattt

8 comments:

rOse said...

berbaloi !!

mama_umar said...

yup, btol rose! rase nk menjerit kegembiraan pon ader,tp kang org igt x btol plak,hehehehe,klu tgu w/house sale brand fisher-price ni pon sgt mustahil rege kusi tu jd rm50!

CHeeSYaNa said...

giant lain takde ker? last week g tesco kajang, ada gaks promotion/sales on barang2 fisher price n playskool tp tak semenarik musical chair yg ko beli ni!

Nashays said...

patutlaaaa idup ko x tenteram lepas tengok kusi nie...beli baju byk p umai x pakai baju gak...hehe...

Sue said...

salam..
wah bertuah sungguh budak umar ni...
murah tapi bekualiti nampaknya tu..
ni menang membeli n menang memakai ni... :)

dpt baju lagi la plak.. mmg bertuah btoi la ni.. hehehhee

mama_umar said...

dayana - giant lain tadak!oohh ko mengingatkan aku utk g tesco sbb drypantz tgh sale,tengkiu2..muaxxx

shar - hahahah, budak tu mmg suke berlenggeng(betoi ka ayat ni?)ikut bapak laki aku ;)

sue - aah sue..sgt2 berbaloi sbb utk brand fp nih dgn rege camtu,dgn functions die sumer..iskh..sgt terharu,kih3

mummy_hannah said...

wei, jelesnyer aku barabg fisher price skit punya gabak dpt 50 jer.mane la nak dpt lg ek...

mama_umar said...

allamak..ko yg meragot brg2 fp mase mattel whsale tu lagiiiilaaaaa berbaloi gle2 okey..air mate ni mengalir laju tau tgk hannah & adeknye toys T_T