Tuesday, March 10, 2009

sejuk perut mama...

anak bujangku umar dah pandai solat, ni sebenanye rakaman ke 4 sbb umar pantang tgk camera die nk cekau,so terpakse sorok2 dlm kain telekung (fuhh,seb baek xnmpk ape2)..die pandai sujud,duduk antara 2 sujud sambil takbir?? sukeati ko la nakk...bace doa..hmm..manela x sejuk perut mama yg bwk umar dulu..rasenye klu tgk anak sape2 pon solat,berdoa ..pon dah cukup touching T_T..semuge jadi anak yg soleh ye Umar Husayn!

--> bace doa kumat kamit mulot,pastu sebut ssppsshh..shhspp..hehehe,kunun le tuhh

7 comments:

CHeeSYaNa said...

Part dia baca doa tu kelakar giler, ok!

lachikoz said...

so cute!!! lps bace doa pastu jari gerak2 tu tgh berzikir ke? gigit jugak budak umar nih..

Nashays said...

terbalik kiblat tu che umay...

p/s: ko EL sebab nak basuh kete eh..??

dilot said...

umar dh besar...dh jd anak bujang mama n papa die..pndai btul die baca doa n zikir tu. terkumat-kamit..hahaha. Pandai mama dia ajar! =D

mama_umar said...

dayana - aku tu buat2 smyg barulah die nk smyg,sungguh tricky!

esah - aku rase die berzikir,xkesahlakan takbir time duduk antara 2 sujud tu kan? mmg nk tergelak tgknye

shar - die smyg ikut sukeati die,kdg2 kt tepi sejadah tu je die sujud

dlot - xsabar nk tgk aisha pki telekong,sure comeyy!

afne said...

zet, klu hana nmpk ibu dia pakai telekung cpt2 dia sbk nk bentang sejadah. dh tu bila kita sujud dia pn ikut tp.. tonggeng saja la lbh haha

mama_umar said...

hahaha, tang tonggeng tu yg soke tuh..sepenoh ati hana sujud yekk