Tuesday, March 3, 2009

ada sesuatu yang akan terjadi..

hahahahhaha. gelak dulu..gelak..napenye aku xsabar bulan 5 nih??
sebab :

1. exam 1st sem abis,enjoy katak!!!!(eh,kang tersedak lak katak yg kt kemaman ni kang,kih3)
2. sbb sebeday aku ..
3. kelas kt murni langsung xde,yehu!!!!!!!!!!
4. excited nk buat paspot umar
5. 1st time umar nk nek kapalterbang,,eeeeeiii..(ntah2 umar x xcited apepon,aku je lelebih)
6. nk shopping? tidakkkk..nawaitu kene set siap2- jln2 aje kiylyol

saki baki citer bln 5 yg best ni akan diupdate dari mase ke semase..

p/s: hmm, otak aku dah tune arah lain..xde mood bace buku dah..camno nihhhh

4 comments:

CHeeSYaNa said...

Aku pon macam ko. If ada plan nak g holiday, even lg bape bulan, tp dah terlebih excited. Survey hotel, survey tempat, join forum etc. Just to share, aku suke masuk forum kat cari.com.my biler nak travel sbb kat situ diorang share kat mana tempat best, tempat makan halal etc. Enjoy~!
http://mforum4.cari.com.my/forumdisplay.php?fid=16

Aisha Humaira said...

Nk tumpang excited jugak....

W/pun x dpt approval lg bleh join ke x...hohoho

dilot

Mamamanja said...

x lama dah nak masuk bulan 5 :p

mama_umar said...

oohh dayana..aku dah lame bookmark cari.com tuh,hahaha..yup, sgt2 membantukan forumers tuh,aku siap dpt nota lagi..dah mcm nk peksa ;P

ibu dlot- sila bg jwpn dgn kadar segera!hahah

mamamanja- yup mama,dok pangkah kalender je keje ari2 neh ;P