Monday, January 12, 2009

mcm2 happened huhhh..

bkn mengeluh tapi,cume muhasabah diri..smlm dpt bad news,rase nk menjerit pon ade,rase PANG!!! tetampar pon ade..pastu dok pk napela aku slalu mcm ni?org len dpt,aku x dpt ..lame gakla aku nk mempositifkan thot aku nih,dr pagi hingge ke tgh mlm ..terngiang2 sore bad news tuh. then mlm td sambil tenong muke umar yg tgh tdo~sian,die demam~aku tekad pd diri aku,xpelah..mane2 ceruk pon blh dpt rezkiNya, mayb my time not yet to come.cube imagine klu dpt,mampos le nk dok jauh2 dgn budak laki 2 org nih~apai & umar~so akhirnye b4 tdo,terpositif jugak otak aku nih,sbb tibe2 dpt gud news plak~umah apatment aku ade org nk sewa~yey! xpelah,wpon mule2 ltk sewa rege lain,last2 dgr diorg br kawen~baru nk idup~kesian plak..so rate pon lowerla sket..hah! Dia maha adilkan?mule2 aku sedey separuh ari,pastu aku senyum balik,dpt rezki :)..

ni saje nk letak gambar carbonara aku buat wekend lepas,dah xde bende nk telan,apai & umar terpakse mkn,hahahah..


pastu kitorg p picnic kt sg lopo,resort kuarge kami,,lame gak x pg,sampai2 je situ mmg trus mknler,lauk kampong woo..sgt2 sedap!




~umar skg tgh poyo nk brjln xmo dipegang,last2 tergolek tgn die luke..huhu..xper,strong boy

utk skul time aku, adoii..dah dpt 2 asgmnt kene setel mgu nih, yg subjek dr norazah,aku partner dgn ustad sham tuh,yg subjek research kene pk masalah~tepuk pale~masalah aku,"saye xtau nk carik masalah.." huwaa!! hrp2la nnt dpt hidayah las2 minit nk siapkn asgmnt dua2 tuh


pagi td b4 g kije singgah azzahrah dulu,umar demam,huhu nk besar kot..mmg dah lame die xdemam,masuk ubat ikut bontot td,elok je die tonggeng,tergelak2 nurse2 tuh..pastu melawa ttp melawala budak bujang nih,masuk kete xmo tanggal spek artis mama..xpelah umar,asal bahgia& cpt sehat ye sayang..

time lunch kt opis jln2 dgn kak men & shar,singgah BATA,tgk ade kasut tumit diskaun,apelagii..sbb kasut tumit clark mase kawen aritu dah x best pkinye,muncung depan kecik,,yg best kasut bata nih, no 1. harganye : rm 29 aje, no 2. : selesa la jugak




2 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

zety cantik la resort ni kat mana nieh ?? wah umar kan main lg berjalan sana sini ;-)

mama_umar said...

hehehe, diana..ni kt sg lopo, sblh sg congkak..cantik & simple je chalet die