Tuesday, January 6, 2009

choclat dan HoT FM zoomers

choklat stori

pls dont separate me from choclate,,saye mmg choc fan,,mulot ni rase kurang deria klu xsumbat dgn coklat,secubit pon jadikler..dan mmg suke jadi choc tester,kan klu org blk dr oversea tuh diorg bli coklat byk2 kan,tah mane 1 sedap akula yg jd tester nye,pandaila aku nk carik mkn,yg choc sedap lemak berkirm aku buatla muke ketatt,so diorg xmkn le yg tuh,hahahahah..tp nk tgu org dr obersi balik,mau kempunan aku,,jd kt msia tanah airku ni pon byk gak coklat,yg lazimnye cadbury,berry etc. ..haa,ni slh sorg kroni aku kt opis nih br blk dr sabah,die belikan aku coklat putih kt lcct..mekaseh byk2 ye shar,,pastu lunch td aku p kedai serbaneka cine tu rembat choc crunchie nih,,dah lame btoi xmkn coklat nih,dulu mase skolah siap sorok bwh bantal,mkn pon pelan2,hahahahaha,punyela kedek,,mau xnye kwn2 sumer mcm piranna muahaha


dlm kol 5 lebeh gitu tibe2 ade 2 bijik kete bercorak2 parking kt dpn kolej,,siap punggah brg lagi,haihh..aku yg xsuke amik port ni pon blh nk amik tau gak wat happen to my college??oohh..viva zoomers hot fm laaa..cantek punye port,mmg diorg target student2 kolej ni dgn dak2 uia,tapi kitorg yg lebih2,ekekekek


kitorg konon bg can la kt student kan, jwbla puas2 kt abg2 viva tuh,jwb exam xreti,,last2 kitorg lak yg xtahan nk jwbnye,,soklan mmg hampeh la ade yg tahape2, si shar dpt sabun puteri emas,ekekekek,xsmpt nk amik gambar sbb die dah bg sabun tu kt student,,yg kt bwh nih ade 3 org mamat,yg pki topi tu cam poyo sket,nk garang2 dgn org plak..apela PR x baguss,,lek2 je dah la..mcm abg 2 lg tuh cool je..aperaaa..seb baek byk students yg join,kang xde org nk layan padan muke

"sape blh jwb ni,siapakah nama cover artis kt majalah yg saya pegang nih?",amboihh soklan,,igt aku nk p katam ke satu2 majalah kt kedai?sambil die dok kibar mag tuh sempat jugakla mate aku yg sharp ni jeling,hah!dpt tangkap! "bang, noris aaaa..." , salah!!ceh,apekename minah nih..haaa, "noryn"..aku jwb,,"aziz" si shar tlg jwb kan..yes!betulll maka dptla aku segenggam majalah cosmo dr diorg,,ekellehh..poyo btol kitorg ..tu pon nk berebut dgn students,,last2 masuk opis sbb HR dah jeling,hahahah,sah2la dpn bilik diorg je tempat kejadian..
umar, oo umar..ko tgkla mama ko ni haaa..blhla balik ni mama bacekan bedtime stori utk uma ye sambil tgk pompuan2 cekci dlm nihh,haihhh



3 comments:

CHeeSYaNa said...
This comment has been removed by the author.
CHeeSYaNa said...

"dah lame btoi xmkn coklat nih,dulu mase skolah siap sorok bwh bantal,mkn pon pelan2,hahahahaha,punyela kedek,,mau xnye kwn2 sumer mcm piranna"
--> aku tak suke crunchies, so I dont think aku one of ppl yg cilok coklat ko :P!

mama_umar said...

ahahahahaha!!yeah yeah..of cos ur not one of them,sbb slalunye aku yg jd piranna ko ;p