Thursday, May 8, 2014

Baju raya dah siap dah?

Salam :)

Baju raya dh siap dh memasing? Kih3,xsedor diri nih time raya nnt dlm pantang..jwbnye pki kain batik ikat tepi jelah ;p ..tp dek krn nk jgk amik gmbr pagi raye tu..aku pikir2,beli jelah 1 jubah baru..kaler blasah je ape yg available. .
Ade 1 jubah ni,Calaqisya punye jenama..dari awal pengeluarannye smpi la ni aku tgk kemain org berebut nk bli..kt website..kat instagram..sold out memanjang..daripada rs xnk beli..rase trus nk berebut sama2 dgn org len..tp as usual mmg xdapek lah..maybe sbb lace kt tgn dia dan bf friendly,tu yg rmi suke..aku ni mmg ade 1 pangai klu nak 1 bende tu..nak jgk walau camne2 pon ;p..last2 1 aritu dok belek2 ig terpandang ig fashionvalet,die baru ltk jubah yg aku nk tu ..apelagiii..cpt2 order..dpt less rm11 (tolak point) dr harga asal ..kaler gold..blasah jelah,asal dpt :D ..Pastu adelg 1 jubah nursing yg aku nak..uishh..ngigau malam dibuatnye..ala2 pesen greek gituuu,tp most probably aku akan leleh air liur xdpt sbb klu nk bli kene g S.Alam..sbb die xbuat online..
Itulah citernye bli jubah nursing yg femes (femes ke?)..bile jubah tu dh smpi,aku sarung..mmg best pon kain die sejukkk..dan 1st time sarung jubah nursing tau..yg sblm2 ni aku blm ade pglmn bli baju2 utk nursing..main selak dan cover dgn nursing ponco tu je
Nk amik gmbr penuh tp tgu raye jelah ye (bkn leh caye aku ni,esok p keje sarung dh :p)
nmpk x moolatt je perut dari pandangan tepi? hahaha

11 comments:

Nad MamaZN said...

hai zety.....! :)

aah mmg cantek sangat tu ;)
kite tak reti la nak berjubah
dah la badan beso nnt bila berjubah lagi la nmpk beso huhu
tp mmg teringin pun nak berjubah bagai ni

zety said...

nad..try yg jenis kembang payung..kembang bwh tu..bdn beso pon xnmpk beso sgt..percayelahhh,mesti sweet nad pki jubah camtu :)

IntaNBerliaN said...

cantiklah bahagian lengan tu

lia said...

aku suka jubah tp sejak gomoks ni, lupakan jer la... kang org ingt aku peknen da cukup bulan wakakakaa

~ana~ said...

lawa la weh part lengan tuh....confirm gojes nnti nih...hikhikhik

~ana~ said...

lawa la weh part lengan tuh....confirm gojes nnti nih...hikhikhik

Wan Amira Wan Salleh said...
This comment has been removed by the author.
Wan Amira Wan Salleh said...
This comment has been removed by the author.
Wan Amira Wan Salleh said...

i tak boleh pakai baju gini. akan sentiasa nampak gemuk .. *gulp

Love Umi said...

cantek sungguh kat bhgian tgn tu...terbekenan plak umi ekekeke.....psst amik tempahan tak :)

AdanyaKauUntukku said...

waaaaaaa siap sudah
akak pun nak pakai jubah jugak this year..nak buat border lace gak..warna kuning gak...waaaaaaaaaaaaaaaaaaa