Sunday, May 18, 2014

Girlfriends outing fefeeling hijabista

Salam :)
Hari merambu ramba dgn bff..selalu dinantikan!! Kalini kitorg g modvier kt Bangsar tu..sbb aku ade 2 baju nk beli..jubah/dress yg bf friendly..semoga niatku dimudahkanNya...ehh,ade btau x yg akhirnye aku dpt jugak dress yg ala2 Greek tu?? Hihihihi..tp lps banak kene kuruskan bahagian atas dulu sbb skg ni kalau sarung, nangka lbh lawa lagi t_t
So smpi2 xrmi org pon, aku trus grab baju yg aku nak..jmpe je..jubah calaqisya dan dress MM ..hehehe,yg 2 bff aku tu niat diorg nk teman aku je..tp org pompuan mmg xleh caya..last2 diorg yg shopping lamee..ceh.
Sambil2 tu try mkn kt cafe PLCO jugak..punyelah jakun nk mkn churros dia..dpt jugaklah merasa sikit dan shepherd pie dia pon best jugak..skali cafe utama dia ade kt Bangi daaaa...laaaa...punyelah jauh nk rasa churros.kih3.
Oklah,tu je nk story telling arini..kalau kande dinde nk tgk2 apela ghupe modvier tu blhla g Bangsar tu..sng je tmpt die..blh refer kt instagram tgk address and baju2 , brand2 apa yg ade kt sana..tmpt die kecik je...toilet pon kene g petronas kt sebelah t_t
p/s: Modvier ni 1 butik yg menghimpunkan lbh kurg 28 designers. Kdg2 time weekend ade jgk brand2 lain join,kene tgk instagram utk tau updates..klu korg ade preferrable brand mcm Calaqisya,tudungpeople etc muslimah la yg byknye..blhla try dtg sini..sekian melaporkan :)

8 comments:

Nad MamaZN said...

bestnya dating ngn bff hehe ;)
nmpk familiar kawan zt yg tudung grey tu
tp yg paaaling best nk bgtau, naik seri muk ibu mengandung ;)

lia said...

he3 ingt kan modvier tu ko p tgk movie ekekekeeee....

Gieyana said...

Cantik jubahnyer..syok dok kl psl duit cpt hbis tgk muslimsh wear yg cung2..erkkk..:)

nor raihana said...

modivieraku x berminat sgt tp plco cafe tu menarik minat aku..hahaha...lokasi kat bangi kat mana beb...

AyuArjuna BiGoshh said...

wah canteknya...........


mahei tak???

zety said...

aaaa tq nad..shy2 cat kiterrr..kenal ke kwn kite yg tudung grey tu?

hahaha, klu tersalah bace mmg igt tgk movie lia

huhu..camtulah Gie..kene pilih btol2 ape yg nak je ;p

ana - pclo tu kt deret restoren Ayam Penyet AP ..bgnn kedai Paragorn tu ana

utk yg konon2 designer yg buat nih regenye mampu milik lagi Ayu..hihihihi..lainlah klu redzuan radzwill ke,xmampula noks ;p

Nia said...

uiii..churros tu sangat menawan hati, kena cari nih :)

Sidratul Muntaha said...

lama tak singgah sini
huhuuhu..
seri - seri makyong