Tuesday, March 4, 2014

Nak Letgo preloved tote bag DKNY

salam =)

sayang sebenanye handbag nih..dpt beli hasil meniaga online brg2 UK aku & partner aku :)..tapi xpki lame dh..sayang pulak terbiar je dlm dust bag tu .. pakai pon rasenye x smpi 7x kot..xde defect apepon..it looks like new ..condition 9/10 :D   ..baru aku pasan yg aku ni bknlah handbag hunter sgt..more to shoes, hehehe..

inshaAllah aku nk letgo beg ni dgn harga yg mampu milik je..beli mase dec 2012 dlm rm900 camtulah (lepas caj delivery dari UK ke sini)..mase tu cek harga kt KL, beg ni dlm 1k+ jugak ..nk letgo half price je  RM460 termasuk poslaju ..dgn dust bag sekali aku bagi..nk byr 2-3x pon blh..tp aku pos lps full payment lah ye ..

klu ade yg berminat blhla wasap 019-3759220 (zety)  atau email zmarlia@yahoo.com nk tgk dlm beg ke, tgk zip ke, boleh2..(siyes scarf tu lawa giler rase nk buat tudung je ;p)




3 comments:

Nad MamaZN said...

Tak lama lg bertuan baru la beg ni nnt =)

Nurzakiah Hanum said...

comel

zety said...

Alhamdulillah. .sold!